Review: NOTE Sculpt Master Mascara

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een leuk pakketje van NOTE Cosmétique won via Instagram. In het pakketje zat onder andere deze Sculpt Master mascara. Nu ik mijn Benefit mascara’s weggedaan heb, besloot ik de NOTE mascara eens te proberen. Lees snel verder!

Review NOTE Cosmetics Sculpt Master Mascara

Meer lezen over NOTE Cosmétique als merk en het verdere assortiment? Bekijk dan vooral even dit artikel: NOTE Cosmétique assortiment overzicht 2021.

De verpakkingen van NOTE zijn bijna allemaal hetzelfde: matzwart met een rand glanzend zwart en witte letters. Zo zijn ze gemakkelijk herkenbaar in de winkel. Het nadeel is dat je wel even goed moet lezen welk product je te pakken hebt. Gelukkig zijn dit enkel de doosjes, de producten zelf onderscheiden zich wel gemakkelijk.

De NOTE Sculpt Master is één van de drie mascara’s die momenteel in het assortiment zitten. Naast deze variant die je wimpers volume geeft is er ook een de One Touch mascara en de Real Look mascara (meer informatie over deze mascara’s vind je in het assortimentsoverzicht via de link hierboven).

Informatie Sculpt Master Mascara
Ingredienten NOTE Cosmetics Sculptmaster Mascara

De verpakking is ook functioneel, er staat namelijk verdere informatie en de lijst met ingrediënten op gedrukt. De mascara is er in één kleur: 01 black.

Zwarte mascara van NOTE Cosmetique

Maar het gaat natuurlijk vooral om wat er in het doosje zit. Toch wel tot mijn verbazing kwam daar een toffe mascarahuls uit tevoorschijn! Ik weet niet zo goed wat ik had verwacht, maar deze huls vind ik érg mooi. Hij is matzwart met glanzende en zilveren letters.

Sculpt Master Volume & Definition Mascara huls

De NOTE Cosmétique Sculpt Master Mascara in gebruik

De Sculpt Master heeft een siliconen applicator die je hieronder ziet. Hij is licht gebogen en de ‘haartjes’ zijn van verschillende groottes. Zo kun je ook goed in de hoekjes komen en je onderste wimpers bedekken.

Mascara-applicator van de Sculpt Master

Ik vind siliconen applicators vaak wel fijn, maar ik ken ook mensen die ze verafschuwen, dus dat is heel persoonlijk. Mijn wimpers zijn vrij kort en ‘recht’ van zichzelf, dus een mascara moet van goeden huize komen om mijn wimpers vol en krullend te maken. Hieronder zie je de resultaten op mijn wimpers van de Sculpt Master mascara. Op de eerste rij zijn mijn wimpers volledig naturel afgebeeld. Daaronder met één laagje NOTE mascara en op de onderste rij heb ik twee laagjes aangebracht.

Voor en na aanbrengen mascara laagjes

Ik had het idee dat de mascara wel prima werkte, maar niet speciaal supergoed. Nu ik deze foto’s zie moet ik zeggen dat hij mijn wimpers eigenlijk heel goed krult, vooral als je de foto’s van de zijkant ziet. Dus ben ik toch wat positiever geworden!

Uiteraard wilde ik ook een ooglook maken met de mascara. Het ziet er altijd een beetje ‘naakt’ uit, omdat ik nepwimpers gewend ben. De oogschaduw komt trouwens uit het XX Revolution XXPosed palette.

Ooglook met XXPosed oogschaduwpalette

Nu ik de mascara een tijdje in gebruik heb kan ik zeggen dat ik er blij mee ben. Het borsteltje vind ik fijn om mee te werken. Doordat er een soort ‘punt’ aan zit kan ik gemakkelijk bij de buitenste wimpers komen. Ik ervaar geen zogenaamde ‘panda-ogen’ of transfer op mijn oogleden of onder mijn ogen. De kanttekening daarbij is dat ik daar eigenlijk vrijwel nooit last van heb, dus dat kan voor jou anders zijn. Tot nu toe gebruik ik de NOTE Cosmétique Sculpt Master Mascara met plezier!

Meer informatie

Alle drie de mascara’s van NOTE, waaronder ook deze Sculpt Master, hebben dezelfde prijs: je koopt ze voor € 12,90 bij Kruidvat. De producten van NOTE zijn allemaal halal.

Heb jij al eens iets van NOTE Cosmétique geprobeerd?

— Meer lezen over NOTE? Bekijk dan hier enkele andere artikelen: NOTE Cosmétique make-up getest! & NOTE Cosmétique lipgloss en lipstick getest!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: NOTE Sculpt Master Mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top