Review: Oogmasker van Action

Een tijdje geleden vond ik bij Action dit oogmasker, zoals je al in een eerdere Action shoplog kon zien. Ik had nog nooit oogpatches gebruikt, dus besloot ze snel in mijn mandje te doen! Lees verder voor mijn ervaring.

De verpakking belooft heel wat! Hij ziet er vrolijk uit, roze met kant-motief. In een verpakking zit 1 set patches en kost € 0,59. Het oogmasker is gemaakt van hydrogel. Daardoor zijn de patches heel flexibel.

Ze zitten zoals volgens mij gebruikelijk bij oogpatches in een plastic omhulsel. De patches hebben aan beide kanten een plastic hoesje wat je verwijdert voor je ze op je gezicht aanbrengt. Dan komt ook het leuke kant-motiefje tevoorschijn!

Dit Action oogmasker is gemakkelijk om aan te brengen. De patches zijn heel flexibel en blijven vrij goed zitten. Ze hebben een subtiele geur, ze ruiken lekker fris.

De patches laat je ongeveer een kwartiertje zitten, vervolgens kun je ze van je gezicht halen. Ik heb daarna nog even ingemasseerd wat er aan serum bleef zitten op mijn gezicht. Het huid voelt erna fris aan, heel fijn. Lastig om te zeggen of het op langere termijn ook iets zou doen voor mijn huid. Maar het geeft in ieder geval op korte termijn een fijn gevoel, dat is die € 0,59 wel waard!

Heb jij dit oogmasker van Action wel eens gebruikt? Wat vond je ervan?

7 reacties op “Review: Oogmasker van Action

  1. Heb je deze toevallig nog een liggen? Ze zijn uit het assortiment en dit was het enige wat hielp tegen mijn wallen… Zo ja, zou je een foto kunnen maken van de ingrediënten?

    1. Hi Lorena,

      Zojuist heb ik je ook een mailtje gestuurd, helaas heb ik de verpakking niet meer. Hopelijk vind je binnenkort iets anders wat helpt!

  2. Ik heb die van de Action nog niet gebruikt, maar ze klinken wel fijn en al helemaal voor dat geld. Onlangs heb ik oogpatches van Garnier gebruikt. Ook geen idee of ze op lange termijn iets doen, maar ze werken wel verfrissend dus ik ga ze nog kopen.

  3. Ik heb deze nog nooit gebruikt. Gebruikte regelmatig maskertjes van de Action, maar ik merk dat ik beter tegen producten met no nonsense kan (dus geen toegevoegde geur of kleurstoffen etc)

  4. Ik heb deze niet gebruikt, wel andere maskers van de Action. Maar die vond ik niet zo heel fijn, had niet het idee dat ze iets voor mijn huid hadden gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top