Review: Primark beautyblenders

Vorige maand schreef ik over de Max & More ‘beautyblenders’ waar ik niet heel tevreden over was. Zouden deze beautyblenders van Primark me beter bevallen?

Vorige week was ik in Den Haag waar ik natuurlijk ook de Primark bezocht. Ik kom daar niet heel vaak, dus naast twee tassen met kleding kocht ik ook nog wat beauty-gerelateerde items. Ik zal nog niet alles verklappen, want je ziet de reviews vanzelf verschijnen op deze blog! Vandaag alvast het product waar ik erg benieuwd naar was: de Primark beautyblenders!

Zoals je kunt zien zitten in het zakje vier sponsjes in 3 verschillende maten. De grootste heeft hetzelfde formaat als de ‘klassieke’ beautyblender. Op het eerste gezicht voelen ze fijn aan. Ze zijn zacht, goed in te drukken en zien er kwalitatief beter uit dan die van Action. Vooral het feit dat ze niet zo hard zijn, waardoor je hard moest drukken op je huid vind ik een pluspunt.

De Max & More beautyblenders gaven véél kleur af toen ik ze nat maakte, dus ik was benieuwd of deze goedkope sponsjes dat ook zouden doen. Ik ben blij te kunnen melden dat dat niet het geval was. Geen kans op kleurstoffen op je huid dus! Ze werden ook flink wat groter door het water.

In het gebruik zijn ze eigenlijk erg fijn. Ze nemen minder product op dan de Action-varianten en zorgen ervoor dat je foundation goed verdeeld wordt. Ze zijn niet heel hard, je hoeft niet heel hard op je huid te drukken. Al met al vind ik deze beauty sponsjes een aanrader!

Meer informatie

Deze vier P.S. beautyblenders van Primark kocht ik samen voor € 3,50. Er is ook een verpakking met twee sponsjes van het grootste formaat voor € 2 en een grootverpakking met 15 blendersponsjes voor € 10.

Heb jij deze Primark blending sponges wel eens geprobeerd?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: Make-up tools, Reviews

2 reacties op “Review: Primark beautyblenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *