Review: PUPA Milano – Sparkling Attitude

Halloween is nog niet eens voorbij, of de eerste kerstcollecties druppelen al weer binnen. Enkele weken geleden liet ik je de foto’s van de PUPA Milano kerstcollectie met de naam Sparkling Attitude zien. Vandaag vertel ik je over mijn ervaringen met enkele van de producten!

PUPA Sparkling Attitude producten kerst 2020

De Sparkling Attitude collectie kenmerkt zich door warme rode en gouden tinten. Helemaal passend bij de kerstdagen én de producten zien er chique uit door deze kleurcombinatie. Ik ontving twee lipproducten en een oogschaduw.

PUPA Milano oogschaduw

Er zijn twee varianten oogschaduw met ongeveer dezelfde kleur, maar een andere finish. Ik ontving degene met de meeste sparkle: een Multi-Reflection Eyeshadow met de naam Sparkling Soul.

PUPA oogschaduw kerstcollectie 2020
PUPA oogschaduw roze shimmer

Het deksel van de oogschaduw is goudkleurig, de onderkant donkerrood. Aan de binnenkant komen die kleuren terug. In de deksel zit een spiegeltje. Qua formaat en vorm komt de oogschaduw overeen met de PUPA The Dark Side of Beauty collectie. Ik hou wel van die consistentie.

PUPA oogschaduw Sparkling Soul

Sparkling Soul is een roze, koraalkleurige oogschaduw met vooral heel veel shimmers. Je kunt hem zowel droog als nat aanbrengen. Door je kwast vochtig te maken krijg je vaak een intenser resultaat en komen de shimmers nog beter tot hun recht.

Op de foto hieronder zie je links een ‘droge’ swatch en ernaast een vochtige.

Swatches PUPA oogschaduw Sparkling Soul

Onderaan dit artikel vind je de ooglook die ik maakte met deze oogschaduw!

PUPA Milano lipproducten

Het eerste lipproduct is een lipstick in de kleur Burgundy Red, een diepe, donkerrode kleur. Naast deze donkerrode lipstick is er ook een lichtere, klassieke rode lipstick beschikbaar in deze collectie.

De verpakking is weer geheel in stijl met een gouden dop en rode huls.

Lipstick kerst PUPA donkerrood
PUPA Burgundy Attitude lipstick

Het is een dunne lipstick die je naar boven kunt draaien. Door de afgeronde bovenkant vond ik het was lastig om hem nauwkeurig aan te brengen. Dit lost zichzelf natuurlijk op na een paar keer gebruiken. Swatches vind je verderop in dit artikel!

Het tweede lipproduct wat ik heb geprobeerd is de lip fluid. Ook deze is er in twee kleuren waarvan ik de Rose Gold Fever ontving. Een oudroze liquid lipstick met hele kleine shimmers er in. De andere variant is wat harder roze (Fuchsia Dream).

PUPA lipfluid Sparkling Attitude kerst 2020

De gouden dop en opdruk zorgen ervoor dat ook dit product onmiskenbaar bij deze Sparkling Attitude kerstcollectie van PUPA hoort. Je brengt hem aan met een sponsapplicator waarmee je vrij nauwkeurig kan werken.

PUPA Rose Gold Fever applicator

Sparkling Attitude producten in gebruik

De producten zien er allemaal tof uit, maar hoe is het pigment en de kwaliteit? Hieronder laat ik je eerst de swatches van de lipproducten zien. Links (naast de oogschaduw) eerst de donkerrode lipstick. Helemaal rechts zie je de lip fluid. In het midden heb ik de lipstick en lipfluid gecombineerd.

PUPA swatches lipstick en lipfluid kerst 2020

Wat me bij de lipfluid opviel was dat deze heel erg dekkend was, dat had ik niet verwacht! Het effect over de donkerrode lipstick verschilt dan ook niet erg veel van de lipfluid los. Toch wilde ik het natuurlijk ook op mijn lippen zo proberen. Hieronder zie je achtereenvolgens foto’s van de lipstick, de lip fluid en als laatste de combinatie van beide.

Lipswatch Burgundy Red
Lipswatch Rose Gold Fever
Lipswatch Burgundy Red met Rose Gold Fever

De lipstick is heel erg mat, zeker in vergelijking met de volop glinsterende lipfluid. De lipfluid droogt ook vrij snel op en blijft daardoor goed op zijn plek zitten. Hij blijft amper plakkerig.

Bij de laatste variant, waarin ik de lipstick en lip fluid gecombineerd heb, zie je toch wel duidelijk verschil in kleur. Dat komt ook omdat ik de lip fluid minimaal heb aangebracht, net genoeg om de gewenste shimmer te krijgen.

Als laatste volgt natuurlijk nog de ooglook die ik maakte met de PUPA oogschaduw!

Ooglook PUPA Sparkling Attitude 2020

In deze look zie je duidelijk de koraal-keurige toon van de oogschaduw, terwijl hij op het eerste gezicht misschien meer roze lijkt. De liner heb ik gezet met de Sparkling Attitude lip fluid! Ik heb bij deze ooglook de oogschaduw met vochtige kwast aangebracht en het resultaat is inderdaad een intense kleur.

Al met al ben ik erg tevreden over deze collectie! Vooral de lip fluid heeft me erg verrast qua dekking en niet-plakkerigheid.

Meer informatie

Deze PUPA Milano Sparkling Attitude kerstcollectie bevat naast de getoonde producten ook andere items zoals highlighters en nagellak. Via de link kun je alle producten bekijken.

Alle producten in deze collectie zijn vrij van parabenen. Ze zijn binnenkort beschikbaar via Pupa.nl en andere Pupa verkooppunten. De oogschaduw koop je voor € 17,50, beide lipproducten kosten € 19,50 per stuk.

Ga jij iets proberen uit deze collectie? Waar ben je het meest benieuwd naar?

— Inmiddels is de nieuwste collectie alweer in aantocht! Bekijk hier de PUPA Milano – Fight Like A Woman voorjaarscollectie van 2021! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

5 reacties op “Review: PUPA Milano – Sparkling Attitude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top