Review: PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara

Vorige week ontving ik de nieuwe PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara om uit te proberen. Na het persbericht was ik erg benieuwd en kon natuurlijk niet wachten om hem in gebruik te nemen. Lees verder om mijn review over deze nieuwe mascara te lezen!

PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara Verpakking

PUPA heeft inmiddels al een aantal varianten van de Vamp!-mascara’s uitgebracht. Benieuwd naar de reguliere mascara, bekijk dan dit artikel: PUPA Milano Vamp! Mascara!

De nieuwste telg van de PUPA VAMP-familie is gehuld in een rode verpakking, helemaal passend bij de naam Sexy Lashes. Hij wordt beschermd door een rood doosje met daarop de benodigde informatie zoals ingrediënten en houdbaarheid (6M).

Ook is te lezen dat deze mascara je ogen een sensuele look geven door je wimpers te verlengen en krullen. De mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlens-dragers!

PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara beschrijving

Maar misschien wel het belangrijkste van een mascara: de applicator. De PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara komt met een groot borsteltje in zandloper-vorm. De onderkant heeft daarbij een grotere bolling dan de bovenkant. Zo kun je toch nog met het puntje bij de kleine wimperhaartjes.

PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara applicator

De PUPA mascara in gebruik

Ondanks de gladde huls ligt de mascara wél fijn in de hand tijdens het gebruik. Wat me opviel, en wat ook een klein beetje te zien is op de foto hierboven, is dat er vrij veel mascara op het borsteltje zit als je hem uit de huls haalt. Dit kan na een tijdje minder worden, maar zorgt er nu bij mij voor dat mijn wimperhaartjes vrij snel aan elkaar gaan klonteren omdat op sommige haren te veel mascara komt. Voor je het op je wimpers smeert dus even goed kijken welke kant van het borsteltje je gebruikt, of even wat aan de huls afsmeren als het teveel is. Ik houd zelf meer van twee dunne lagen dan één hele dikke.

Hieronder zie je voor en na foto’s vanuit verschillende kanten. Ik heb hierbij twee lagen opgedaan.

PUPA VAMP! mascara voor en na 3
PUPA VAMP! mascara voor en na 2
PUPA VAMP! mascara voor en na 1

Ik hoef geen moeite te doen om het verschil te zien. Zolang je niet teveel aanbrengt zorgt deze mascara voor een mooi effect. Niet te overdreven maar zeker wel goed zichtbaar.

De mascara houdt het goed een dag vol zonder te smudgen onder mijn ogen. Hij is niet waterproof, dus na een regenbui of tranen kun je jouw look het beste even checken in een spiegel.

Hieronder zie je de PUPA mascara in een ooglook. Ik gebruikte hiervoor ook mijn Nabla Secret palette en Lord & Berry Shodo eyeliner. Op mijn wenkbrauwen heb ik de Makeup Obsession So Fine brow pencil aangebracht.

Ooglook met PUPA Sexy Lashes en Nabla Secret

Meer informatie

Deze PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara is voor € 19,95 (12 ml) verkrijgbaar op PUPA.nl. Je vind de diverse PUPA Vamp! mascara’s ook bij bijvoorbeeld Plein.nl.

Heb jij wel eens een PUPA mascara gebruikt? Wat vond je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

— Meer mascara reviews lezen? Bekijk hier de artikelen over Essence Bye Bye Panda Eyes mascara, Kruidvat Lash Define skinny mascara of Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top