Review: Qyo Qyo Foam Cleanser

In mijn shoplog van MeSoYou kon je zien dat ik wat Koreaanse skincare had gekocht. Vandaag de beloofde review van de Qyo Qyo Foam Cleanser!

Mesoyou Qyo Qyo Foam Cleanser

Voluit heet dit product van Qyo Qyo Tangerine Bright + Moist Foam Cleanser, een hele mond vol. Het product belooft makeuprestjes en vuil te verwijderen van je gezicht. Vervolgens zal het je huid gevoed en zacht achterlaten. Benieuwd of deze beloftes waargemaakt worden? Lees dan verder!

Eerste indruk
De verpakking is erg leuk! Ten eerste past het oranje heel goed bij de Tangerine (mandarijn) en het maakt het product meteen erg vrolijk. Ten tweede spreekt de algehele stijl me erg aan. Verder is het een normale tube, netjes gesealed.

In Zuid Korea ligt Jeju Island waar je mandarijnen kunt plukken. De schillen van die Jeju mandarijnen zijn verwerkt in deze cleanser. Dit product bevat geen parabenen en ethanol (alcohol).

Mesoyou Qyo Qyo Foam Cleanser doosje

Aan de geur moest ik even wennen. Ik ruik de mandarijn erin, maar er zit ook een zeepachtige geur in die wat overheersend is.

Gebruik
De substantie lijkt op een soort crème met een glans erin, dat ziet er erg tof uit vind ik! Als hij eenmaal op je gezicht zit, met wat water, wordt het lichtschuimend (en zie je helaas niets meer van de glans).

Mesoyou Qyo Qyo Foam Cleanser substantie

Je kunt deze cleanser zonder problemen 1-2 keer per dag gebruiken. Je masseert hem in op je huid (ik doe dat dus wel met wat water, anders gaat het niet echt schuimen). Vervolgens ‘spoel’ ik het eraf met lauwwarm water.

Resultaat
Wat me een beetje tegenviel aan deze cleanser was het gevoel dat mijn huid gaf na gebruik. Mijn gezicht voelt schoon aan, maar tegelijkertijd ook wat stroef. Maar na een moisturizer of serum is dat verholpen, dus wat mij betreft is het niet echt een probleem. De geur blijft licht hangen, maar is niet vervelend. Het geeft mij juist langer het gevoel dat mijn huid schoon is).

Meer informatie
Wil je na deze review de Qyo Qyo Tangerine Bright + Moist Foam Cleanser zelf uitproberen? Je kunt hem kopen bij de webshop MeSoYou. Ook heb je daar nog veel meer Koreaanse skincare, zoals lekkere sheetmasks. De cleanser kost € 19,95 voor 100 ml.

Dit artikel bevat geen gesponsorde producten.

Eén reactie op “Review: Qyo Qyo Foam Cleanser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top