Review: Red Velvet Chocolate palette

I Heart Revolution heeft, zoals de meeste van jullie wel zullen weten, een uitgebreide reeks met zogenaamde Chocolate paletten. Ik laat jullie graag het Red Velvet Chocolate palette zien!

Dit palette is onderdeel van de I Heart Revolution Gift Set, samen met nog een oogschaduwpalette, een face palette en een bronzer.

I Heart Revolution Red Velvet Chocolate palette verpakking

De verpakking past helemaal bij de Chocolate serie. Alle paletten hebben namelijk het uiterlijk van een chocoladereep, maar dan steeds met andere kleurcombinaties. Het Red Velvet Chocolate palette is rood met wit. Die kleuren zie je ook aan de binnenkant terug.

I Heart Revolution Red Velvet palette

Een mooie afwisseling van rood / roze tinten, met bruin en lichte kleuren. Eyecatcher van dit palette is de felroze kleur genaamd Beetroot. Ik heb het I Heart Revolution Sprinkles palette ook, sommige kleuren daarin vallen me wel wat tegen. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit dit Red Velvet palette!

I Heart Revolution Red Velvet swatches

Sommige kleuren zijn wat beter gepigmenteerd dan anderen. Bij de felle Beetroot moest ik wel wat opbouwen om de kleur er goed uit te laten komen. Hij is niet zo neon als ik gehoopt had helaas.

Tijd voor een ooglook om de kwaliteit nog beter te testen!

I Heart Revolution Red Velvet look

Ook op het ooglid is Beetroot helaas niet zo fel, maar er zitten genoeg andere kleuren in om een mooie ooglook te maken. De kleuren passen allemaal goed bij elkaar. Door de bruintinten kun je er zowel neutrale als knallende looks mee maken, wat ik altijd een voordeel vind van een palette.

Bij bovenstaande look heb ik overigens ook mijn Soda Makeup glitter eyeliner gebruikt en de wimpers zijn van Makeup Revolution.

Meer informatie

Dit palette heb ik ontvangen in een gift set, maar is ook los te koop voor ongeveer € 11, de prijs is een beetje afhankelijk van waar je hem koopt. Hij is o.a. verkrijgbaar bij de wat grotere Kruidvat filialen en diverse Nederlandse webshops met cosmetica.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: Red Velvet Chocolate palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top