Review: REVOX B77 Just Niacinamide 10%

Toen het een aantal weken geleden tijd was om een nieuw serum uit te kiezen besloot ik om de REVOX B77 Just Niacinamide 10% te proberen. Ik gebruik hem nu zo’n zes weken en zie al wat resultaten. Maar zijn ze positief of negatief? Je leest het in dit artikel!

REVOX B77 Just Niacinamide moisturiser

Eerder reageerde mijn huid goed op serums met niacinamide (en zinc) zoals het Makeup Revolution Serum en het The Ordinary Niacinamide + Zinc serum. Een ander serum met niacinamide wat ik probeerde is het Catrice Pore Minimizing Serum met niacinamide. Ook hierbij werd mijn huid na een aantal weken een stuk rustiger. Mijn probleemgebied zit op en rondom mijn neus, daar heb ik veel last van kleine ontstekingen. Ik las goede verhalen over REVOX producten en was dan ook erg benieuwd of dit niacinamide serum zou werken voor mijn huid.

REVOX Just Niacinamide B77 informatie

Het verschil tussen REVOX en de andere serums met niacinamide is dat door REVOX wordt aangeraden om hem eenmaal per dag te gebruiken, wat ik dan ook netjes gedaan heb bij het testen. Het is mogelijk om hem te gebruiken in combinatie met andere skincare producten van REVOX.

Het serum zit in een donkerbruin flesje waardoor het licht minimaal invloed op de inhoud heeft. Ik ben geen expert, maar volgens mij is dat voor niacinamide niet zo’n probleem, mogelijk voor andere ingrediënten wel.

REVOX Just Niacinamide 10% serum

Op de witte sticker met zilveren accentkleur is duidelijk zichtbaar dat je met het niacinamide serum te maken heeft. Eén flesje bevat 30 ml, wat redelijk standaard is bij dit soort producten. Met de pipet in de dop kun je het serum aanbrengen.

Niacinamide serum B77

Het serum zelf lijkt water, maar heeft een iets meer gel-achtige structuur. Overigens nog steeds erg dun en goed te verdelen over de huid. Ik breng het alleen aan op en rondom mijn neus en heb dan aan één flinke druppel genoeg. Voor je hele gezicht wordt 4-5 druppels aangeraden.

Ik had al een tijdje geen niacinamide gebruikt. De eerste weken leek mijn huid er aan te moeten wennen, er werden juist veel meer ontstekingen zichtbaar. Ik had de moed al bijna opgegeven. Na een week of 4/5 begon ik eindelijk wat verbetering te zien, maar nu na 6 weken is het nog niet beter dan toen ik begon. Dit serum van REVOX, of misschien niacinamide in het algemeen, lijkt jammer genoeg toch niet dé oplossing voor mijn onzuivere huid te zijn. Wel ga ik hem nog wat langer gebruiken om te zien of dat verschil gaat maken. Als dat het geval is, lees je dat over een tijdje hier!

Meer informatie

Het REVOX serum met 10% niacinamide kocht ik bij Boozyshop voor slechts € 3,95. Ook kun je terecht bij Beauty88 voor dezelfde prijs. Je krijgt daarvoor een flesje met 30 ml. In dezelfde lijn, REVOX JUST, zijn ook serums met andere ingrediënten verkrijgbaar zoals hyaluronzuur, vitamine C, argan olie en meer. Als je weet wat jouw huid nodig hebt, kan het dus erg handig zijn!

Is jouw huid gebaat bij niacinamide?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top