Review: Rodial Vit C brightening cleanser

Vandaag weer een review van een product uit de Lookfantastic Beautybox: de Vit C brightening cleanser van Rodial. Ik kende het merk nog niet, maar de verpakking sprak me aan dus ik was benieuwd. Lees verder voor mijn ervaringen met deze gezichtsreiniger met vitamine C!

Rodial vit C Brightening cleanser

De reiniger komt in een oranje doosje met in niet te missen letters de merk- en productnaam. De fles zelf is ook in deze kenmerkende oranje tint. Alle items uit de Vit C productlijn hebben deze kleur, zo kun je ze goed herkennen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook cleansing pads, sheet maskers en oogcrème.

Op het doosje van de brightening cleanser staat een beschrijving (in Engels en Frans) van het product. Het geeft de huid een boost, hydrateert en helpt voor een stralende huid. En hij zorgt ervoor dat de huid goed schoon wordt natuurlijk.

Verpakking Rodial C ingredienten

Ook kun je op de verpakking de ingrediënten van het product vinden, net als de houdbaarheid en het ‘Vegan’-keurmerkje. Op de flacon zelf vind je dezelfde informatie terug. Met daarop ook de gebruiksinstructie. Op een vochtige huid inmasseren en vervolgens met lauw water afspoelen. Ik gebruik hem in combinatie met mijn Foreo Luna Play, dat werkt heel fijn.

Beschrijving vit c brightening cleanser

De Rodial Vit C cleanser in gebruik

De fles ligt gemakkelijk in de hand, is niet te zwaar en daardoor ook gfijn om mee te nemen. Hij werkt met een pompje met daarin een kleine opening. Hierdoor kun je goed doseren, dus dat bevalt me wel.

Opening fles Rodial Vit C cleaner

De cleanser heeft een soort gel-achtige structuur, transparant maar met een witte glans. Om dit te laten zien heb ik hieronder een dubieuze foto toegevoegd.

Textuur vit c brightening cleanser

De cleanser smeert goed uit en, niet onbelangrijk, hij ruikt heerlijk fris! In de ingrediënten lees ik o.a. (bloed)sinaasappel, ananas en grapefruit, dat verklaart de geur. De geur blijft overigens niet heel lang hangen, maar dat is wat mij betreft prima.

Hij schuimt verder niet echt tijdens het gebruik met de Foreo. Toch krijg ik wel het idee dat mijn huidje heerlijk schoon wordt.

Meer informatie

Deze Rodial Vit C brightening cleanser is bij een aantal webshops te koop, maar vooral bij Britse webshops zoals Lookfantastic (code LFNLTHENEXTG1RL voor 20% korting!) en Beautybay. Ik heb hem in Nederland niet kunnen vinden. Hij kost ongeveer € 45 – € 47 voor 135 ml. Ik gebruik deze cleanser met veel plezier, maar persoonlijk vind ik dat best veel geld voor een gezichtsreiniger. Als je houdt van een beetje luxe en een frisse geur dan is deze cleanser perfect voor jou!

Heb jij al eens iets van Rodial gebruikt? Wat is jouw favoriete gezichtsreiniger? Laat het me weten in de comments!

— Benieuwd naar de andere items uit de Lookfantastic Beautybox: The Royal Box? Bekijk via de link alle producten, links naar reviews staan erbij! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: Rodial Vit C brightening cleanser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top