Review: Rouge Dior Forever Liquid lipstick

Een aantal maanden geleden meldde ik me aan bij Freeviews, een organisatie die reviews genereren door mensen dingen te laten testen. En zo kwam het dat een maandje geleden deze prachtige Rouge Dior Forever Liquid lipstick in mijn brievenbus viel. Gratis! Hij is te mooi om niet te tonen, dus kijk mee!

Rouge DIOR Forever Liquid lipstick

Inmiddels heb ik mijn ‘verplichte’ reviews over de liquid lipstick achtergelaten bij de voorgeschreven websites. Tijd om hem ook op mijn eigen website te reviewen dus! Dit is overigens geen voorwaarde vanuit Freeviews, iedereen kan zich aanmelden voor het testen van gratis producten.

Ik moet bekennen dat ik ‘maar’ één ander item van Dior bezit, en die heb ik gekregen. En vervolgens nooit gebruikt, want dat vond ik zonde. Inmiddels heb ik ook de Dior Forever Natural Bronze uitgeprobeerd, je leest er alles over via de link!

De verpakking van de Forever Liquid lipstick is zoals de andere Dior verpakkingen die ik heb gezien. Glanzend donkerblauw met zilveren details.

Dior liquid lipstick in Forever Paris 458 verpakking

Er zijn in totaal tien tinten, van de iconische 999 rood tot 100 nude. ik heb de kleur 458 Forever Paris. Dit is een soort nude, maar dan iets donkerder en wat meer roze.

Forever Paris liquid lipstick van ROUGE DIOR

De huls is prachtig en helemaal in stijl. Mat, passend bij de finish van de liquid lipstick, en daarboven een glanzend zwarte dop. Uiteraard met shiny zilveren logo bovenop! Het is allemaal plastic, maar voelt stevig aan.

DIOR Liquid lipstick Forever Paris

De Rouge Dior Forever Liquid lipstick in gebruik

De dop is gemakkelijk open te draaien (en ‘klikt’ dicht, als je hem weer dicht draait). De geur vind ik niet zo aangenaam, hij ruikt een beetje chemisch. Gelukkig ruik je dat niet meer als je hem hebt aangebracht! Dat aanbrengen doe je met de zachte sponsapplicator.

Applicator borsteltje Dior matte liquid lipstick

De applicator is licht gebogen, waardoor in de achterkant een groef zit (zie hieronder). Daardoor komt er voldoende liquid lipstick mee zodat je in één keer je lippen kunt kleuren.

Dior matte liquid lipstick applicator achterkant

De sponsapplicator heeft een afgeronde punt waarmee je redelijk nauwkeurig langs de randen van je lippen kunt werken.

Als je de Forever Liquid lipstick van Dior aanbrengt is hij glanzend. Na ongeveer vijf minuten is hij opgedroogd en volledig mat. Hieronder zie je een net aangebrachte swatch (links) en dezelfde swatch nadat hij is opgedroogd.

Swatch Dior Forever Paris lipstick nat en opgedroogd

Op de lippen is hij al even mooi! Geef hem de tijd om even te drogen, dan stopt hij met plakken en heb je niet eens meer het gevoel dat je hem op hebt.

Lipswatch Forever Liquid lipstick Paris

De liquid lipstick belooft ’transfer-proof’ te zijn en dat is hij ook echt (nadat hij is opgedroogd). Een lichte maaltijd en een drankje overleeft hij prima. Na wat langer dragen en meerdere maaltijden zul je hem toch moeten bijwerken.

Ik vind de matte finish erg mooi en ben blij dat hij goed dekkend is én zo lang netjes blijft zitten. Wat mij betreft is dit een aanrader, als je het geld ervoor (over) hebt natuurlijk.

Meer informatie

De Rouge Dior Forever Liquid lipstick is te koop bij bijvoorbeeld De Bijenkorf. Hij kost daar € 43 en is verkrijgbaar in tien kleuren. In dit artikel zag je 458 Forever Paris. In de verpakking zit 6 ml.

Heb jij make-up items van Dior? Wat is je favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top