Review: The Simpsons x Revolution face palette

Net als Colourpop brengt ook Revolution tegenwoordig de ene na de andere make-up collectie uit. De meeste laat ik aan me voorbij gaan, maar toen deze collectie van The Simpsons werd aangekondigd kon ik mezelf niet inhouden: ik kocht het Spooktacular face palette! Vandaag laat ik hem aan je zien, dus kijk snel verder.

The Simpsons x Revolution face palette 2021

Deze collectie heeft het thema Halloween, dus vandaar dat deze review ook vandaag live gaat! Naast het face palette zijn er ook oogschaduwpaletten, kwasten, lipproducten en meer! Allemaal zitten ze in een zwarte verpakking met wit/grijze Simpsons-doodles erop. Als accentkleur is gekozen voor neon groen, ik hou ervan!

The Simpsons Spooktacular face palette Halloween 2021

Voor het Spooktacular Face Palette van The Simpsons heeft Revolution gekozen voor een rechthoekig palette met drie pans. Hij zit in een kartonnen doosje waarop alle informatie zoals de inhoud en ingrediëntenlijst staat.

Het palette zelf heeft hetzelfde uiterlijk als het doosje. Op de achterkant ontbreken daar wel de ingrediënten, er staat wat minder informatie op.

The Simpsons Spooktacular face palette Treehouse of Horror

De binnenkant van het palette heeft dezelfde sfeer als de buitenkant met in de deksel een spiegel. Altijd handig!

Bronzer, blush en highlighter The Simpsons x Revolution Beauty

Het leukste detail aan dit face palette van Revolution vind ik de patroontjes van de hoofden van The Simpsons. Bart, Lisa en Maggie zijn afgebeeld als skelet (net als op de voorkant). Ik vind het dan ook erg jammer dat ze vanzelf vervagen als je het palette gebruikt!

Close-up Spooktacular face palette

De kleuren zijn eigenlijk heel basic en zullen veel mensen (met een wat lichtere huidskleur) aanspreken. De highlighter lijkt erg wit, maar heeft een roze shift, erg mooi en passend bij de blush!

Swatches Spooktacular facepalette Simpsons Revolution 2021

Natuurlijk wilde ik de swatches in stijl maken! Bij de highlighter zie je het roze terugkomen, het hoofdje van Maggie is jammer genoeg niet zo duidelijk.

De kwaliteit van dit palette vind ik erg goed! Bij de oogschaduws van Revolution heb ik een ‘hit or miss’-beeld, soms zijn ze erg goed, maar andere keren vind ik ze helemaal niet fijn. Dit palette is me daarom erg meegevallen. De kleuren zijn erg mooi en lijken goed te passen bij mijn huidskleur. Het pigment is zeker aanwezig en de highlighter vind ik erg mooi. Wat mij betreft dan ook een aanrader als dit jouw kleuren zijn!

Meer informatie

Dit face palette van The Simpsons kocht ik via Revolution Beauty.com voor €11,99. Dit is een webshop uit Groot Brittannië, maar je betaalt geen invoerkosten / extra belasting. Hoe dat precies zit lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Momenteel geldt er een korting (tot 30%) op de producten, waarschijnlijk omdat Halloween (bijna) voorbij is. Sla dus snel je slag! Het palette kost nu nog maar € 8,39.

Koop je Revolution liever bij een Nederlandse winkel of webshop? Ik heb deze collectie ook gezien bij Boozyshop. Het palette kost daar € 11,95. Ook zag ik ze bij Zalando (niet Nederlands, maar wel sneller dan uit het Verenigd Koninkrijk).

Vind jij The Simpsons leuk?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: The Simpsons x Revolution face palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top