Review: This works Deep Sleep Pillow Spray

De laatste maanden slaap ik niet altijd even vast. Ik kan niet zo snel een duidelijke oorzaak aanwijzen, maar vervelend is het wel. Inslapen gaat meestal redelijk, al zijn er ook avonden dat ik geen rust vind. Daarom leek deze Deep Sleep Pillow Spray van This Works me wel wat!

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray verpakking

Ik weet niet of ik zo snel was overgegaan tot aankoop van een soort product als dit, maar het was één van de producten in de Lookfantastic Beautybox: The Royal Box. Daarom een uitgelezen moment om het eens te proberen!

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray flesje

Over de Deep Sleep Pillow Spray

De naam zegt het eigenlijk al: het is de bedoeling dat je deze pillow spray op je kussen sprayt voor je gaat slapen. De combinatie van geuren in de spray zorgt ervoor dat je rustiger wordt, sneller inslaapt, dieper slaapt en vervolgens goed uitgerust wakker wordt.

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray informatie ingredienten

De kussenspray is van 100% essentiële oliën gemaakt. Het bevat geen dubieuze stoffen als parabenen, petrolatum, sulfaten of kunstmatige kleurstoffen. Fijne bijkomstigheid is dat het product niet getest is op dieren, of dierlijke bijproducten bevat.

Zoals je op de foto hierboven kunt zien is er onderzoek uitgevoerd waarbij veel mensen hebben aangegeven door het gebruik van de spray beter te slapen, sneller inslapen en beter uitgerust zijn in de ochtend. Tijd om dit zelf te ervaren!

De spray in gebruik

De spray gebruik je net voor je gaat slapen. Ik spray een aantal keer op mijn hoofdkussen en op mijn dekbed. Zorg dat je hierbij voldoende afstand houdt, anders wordt je kussen vochtig.

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray informatie

Bij het sprayen ruik je meteen een sterke geur. Een mengeling van lavendel, patchouli, vetiver (een grassoort) en wilde kamille. De lavendel en patchouli haal ik er goed uit. Eerlijk gezegd zijn dat niet mijn favoriete geuren, dus ik moest er even aan wennen. De geur is best doordringend namelijk. ’s Ochtends ruik je er niets meer van, de geur blijft zo’n 6 uur hangen.

Thisworks Deep Sleep Pillow Sprayflacon

Mijn ervaringen

Ik heb de This Works Deep Sleep Pillow Spray nu ongeveer 3 weken elke avond gebruikt. Het heeft er niet voor gezorgd dat ik sneller kan inslapen. Soms lig ik nog steeds de dag te analyseren of te bedenken wat de volgende dag gaat brengen. Ik denk niet dat daar een olie tegen opgewassen is!

Waar het naar mijn idee wel voor heeft geholpen is om dieper te slapen. Ik word minder snel wakker ’s nachts. Al voorkomt het natuurlijk niet alles, er zijn nog steeds nachten dat ik toch minder diep slaap. Het is dus wat mij betreft geen wondermiddel, maar ik heb wel het idee dat het mij een beetje helpt.

Meer informatie

Mijn This Works Deep Sleep Pillow Spray zat in de Lookfantastic box van afgelopen maand. Je koopt hem dan ook bij Lookfantastic (gebruik code LFNLTHENEXTG1RL voor 20% korting!). De adviesverkoopprijs is € 22,00 (75 ml). Er zijn overigens ook andere varianten van deze slaapspray te koop van hetzelfde merk.

Geloof jij in de werking van essentiële oliën?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top