Review: Upcircle bodyscrubs

Heb je er wel eens aan gedacht om de restanten uit je koffiefilter te gebruiken als scrub? Bij Upcircle is dat precies wat ze doen! Lees verder voor een review!

Upcircle pamper kit verpakking bodyscrubs

Ik probeerde de zogenaamde Pamper kit van Upcircle. Dit is een soort uitprobeer verpakking met drie scrubs erin. Dit is de Pamperkit met bodyscrubs. Er is er ook eentje met gezichtscrubs.

Upcircle logo motto verpakking

Upcircle
Bij Upcircle geloven ze in natuurlijke materialen en het hergebruiken van restproducten om hiermee je huid goed te verzorgen. Hun producten zijn vegan, cruelty free en gemaakt met herbruikte, natuurlijke ingrediënten.

Verpakking Upcircle vegan cruelty-free

Bestel je de pamper kit, dan krijg je een doosje met daarop het motto en de waarden van Upcircle. Als je het doosje opent, vind je drie probeerverpakkingen om je lichaam te scrubben. Hij bevat de varianten Lemongrass, Tangerine en Peppermint. De zakjes zien er leuk uit, vrolijk door de mintgroene tint.

Upcircle bodyscrubs pamper kit testers
Upcircle Pamper kit bodyscrubs

Op de achterkant van de verpakkingen vind je de ingrediënten, (als eerste natuurlijk koffie) en ook een korte uitleg over hoe je deze scrub het beste kan gebruiken. Kort gezegd: Breng hem aan in de douche als je huid vochtig is. Licht inmasseren, even laten intrekken en vervolgens afspoelen!

Gebruik
Ik weet niet precies wat ik had verwacht, maar toen ik een verpakking opende kwam de geur van koffie me al tegemoet! Ik heb de Tangerine als eerste geprobeerd, misschien door mijn ervaringen met de Tangerine Qyo Qyo foam cleanser? De mandarijn-geur is overigens wel duidelijk te herkennen door de koffiegeur heen. Een bijzondere combinatie, moet ik wel zeggen! Ik ben benieuwd hoe de andere geuren zijn.

Swatch upcircle koffie scrub

De scrub ruikt niet alleen naar koffie, zo ziet hij er ook uit. Hij scrubt wel erg goed, ik snap dat dit voor het lichaam is. Voor het gezicht zou deze bodyscrub veel te ruw zijn. Wat opvalt bij en na het gebruik is dat deze scrub heel vet aanvoelt, op een goede manier! Ik krijg het gevoel dat mijn huid goed gevoed wordt, ook als ik uit de douche stap. Wat dat betreft zeker pluspunten voor deze scrub!

Meer informatie
Deze Pamper kit, maar ook de pamper kit met facescrubs en full size verpakkingen van Upcircle, kun je kopen via Makeup4Beauty. De pamper kit haal je al in huis voor € 3,95!

Tot zover deze review over de Upcircle bodyscrubs. Heb jij wel eens een bodyscrub met koffie gebruikt?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top