Review: W7 Flick & Grip adhesive eyeliner

Ooit probeerde ik een witte eyeliner van W7 Cosmetics, dat was echt helemaal niets. Maar nu zag ik de W7 Flick & Grip adhesive eyeliner en wilde ik hem toch proberen! Een eyeliner die meteen fungeert als wimperlijm. Dat leek me super handig. Lees vooral verder!

W7 cosmetics Flick & Grip adhesive eyeliner

Het zou het aanbrengen van je nepwimpers erg gemakkelijk maken, deze Flick & Grip adhesive eyeliner pen van W7 Cosmetics. Omdat mijn vorige poging met een W7 eyeliner pen om een witte ging, wat toch al een lastige kleur is voor eyeliner, wilde ik het nog wel een kans geven. Ik hoopte echt dat dit goed zou werken, want het lijkt me ideaal. Eyeliner aanbrengen die meteen als lijm voor je wimpers werkt. Meestal breng ik onder mijn wimpers toch een eyeliner aan, dus dat zou mooi uitkomen.

De adhesive eyeliner pen komt in een langwerpig doosje zoals je hierboven op de foto ziet. De verpakking is lekker fel: roze met zwarte details. Op de verpakking vind je eigenlijk alles wat je verwacht: beloftes, het gebruiksadvies en de ingrediënten.

Gebruiksadvies en ingredienten w7 adhesive eyeliner

Op de eyeliner pen zelf is geen roze meer te zien: die is matzwart met rosé gouden details, ik vind hem erg mooi om te zien. Belangrijker is de punt, wat hoe dun kun je hem aanbrengen? De wimperbanden die ik fijn vind zijn vaak ook vrij dun, dus een dikke eyeliner heeft dan niet zoveel zin. Hij heeft een hele puntige vilten ’tip’ waarmee je echt dunne lijntjes kunt trekken. Ik vind zulke eyeliners meestal fijn, als de punt ook stevig blijft en kleur blijft afgeven.

W7 Flick & Grip eyeliner met wimperlijm
Punt van de Flick & Grip eyeliner pen

W7 Cosmetics Flick & Grip adhesive eyeliner in gebruik

Zoals ik hierboven al zei kun je met de punt hele dunne lijnen zetten. Op je hand of arm is het toch altijd anders dan op je wimperrand, maar ook daar blijkt hij prima te werken. Hij brengt gemakkelijk aan en je kunt er ook een mooie wing mee maken. Dit soort eyeliner bewaar ik overigens altijd ondersteboven staand in mijn make-up organizer. Ik heb het idee dat dat helpt om langer te blijven werken.

Dunne lijnen met W7 eyeliner pen

Op mijn hand voelde ik al dat de eyeliner wat sticky is en ik hoopte maar dat hij goed genoeg zou plakken om mijn valse wimpers te kunnen houden. Ik maakte een ooglook (met het Colourpop Blush Crush palette) en bracht de W7 Flick & Grip adhesive eyeliner aan. De wimpers die ik bij onderstaande look gebruikte zijn de Boozyshop Diva lashes in Ayleen.

Resultaat wimpers met Flick & Grip wimperlijm

Dat leek opzich goed te gaan. Iets minder plakkracht dan de wimperlijm die ik normaal gebruik (van Makeup Revolution), maar het leek okee. Al bleek hij, toen ik de foto’s terug zag, niet helemaal goed te zitten. De wimpers hebben het welgeteld 3 foto’s volgehouden. En toen zag het er zo uit:

W7 Flick & Grip resultaat na 1 minuut

Niet echt een succes dus. Ik heb het erna nog een aantal keren gebruikt, maar dit is gewoon niks voor mij. Te weinig plakkracht waardoor de wimpers zich niet goed hechten. Waar ik het wél gemakkelijk voor vind, is om (chunky) glitters te plakken op mijn wing / eyeliner!

Hieronder zie je wederom een look (dit keer met het Unicorn Cosmetics The Totemic palette) met een half-losse wimper (dit keer van Makeup Revolution). In deze look zie je ook glitters op de wing, die je er dan gewoon op kunt drukken en klaar! Voor wimpers zal ik de Flick & Grip dan ook niet meer gebruiken, maar voor glitters is het des te handiger! Je moet overigens wel een beetje snel werken, want de eyeliner droogt vrij snel op waarna hij niet echt meer plakt.

Loslatende wimpers door w7 flick en grip

Meer informatie

De W7 Flick & Grip adhesive eyeliner leek zo’n uitkomst, maar voor wimpers raad ik hem niet aan. Voor glitters is hij daarentegen erg handig. Ik kocht hem bij Boozyshop voor € 5,95. Hij schijnt waterproof te zijn en is cruelty-free.

Heb jij wel eens succesvol zo'n soort pen gebruikt voor je nepwimpers?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Review: W7 Flick & Grip adhesive eyeliner

  1. Love de look van de laatste foto echt heel erg! Wat jammer dat het product niet werkte. Het leek inderdaad dé oplossing. Zelf heb ik ook een tijdje nepwimpers geplakt. Echter was ik hier uren mee bezig en heb ik het daarna vrij snel opgegeven haha. Ik vind het echt een wonder hoe je ze er zo op krijgt :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top