Review: Zeeman beautyblender

Een paar weken geleden zag ik bij Zeeman ineens deze beautyblender hangen! Ik besloot hem uit te proberen om de reeks met budget beauty sponzen verder uit te breiden.

Bij Zeeman hebben ze soms best leuke dingen. Ik ga er naartoe voor ondergoed, sokken, kinderkleding, deodorant, feestdecoratie en soms ook nog wel een homedeco spulletjes. Met als voordeel uiteraard een lage prijs!

Dat was ook zo bij deze ‘hydrofiele spons’. Zoals je hierboven kunt zien kostte die maar liefst € 0,99. Er waren verschillende kleuren beschikbaar, ik vond deze oudroze variant het leukste.

Deze make-up spons heeft niet de klassieke ei-vorm, maar heeft een platte onderkant en een puntige bovenkant. Met de onderkant kun je gemakkelijk grotere gedeelten van je huid bedekken met foundation. Met de punt kun je bijvoorbeeld de huid onder je ogen en rond je neus doen.

Bij het uitpakken voelde ik al dat hij lekker zacht is, hij heeft een fijne structuur. Dat kun je zien op de foto hierboven en ook voelen op je huid! Hij is ook gemakkelijk fijn te knijpen, geeft weinig weerstand. Sommige mensen vinden dat niet zo fijn, ik vind dat eigenlijk wel prima.

Het is de bedoeling dat je een make-up spons voor gebruik nat maakt en goed uitknijpt. Wanneer je dan je foundation ermee aanbrengt, geeft dat een mooi egaal effect op de huid. Daarnaast komt er dan minder foundation in de spons. Alles wat in de spons zit, komt niet op je huid terecht en dat is dus zonde. Op de foto hieronder is de Zeeman beautyblender natgemaakt en uitgeknepen. Je ziet dat hij een stuk groter is geworden. Hij gaf overigens geen kleur af tijdens het natmaken zoals de Max & More varianten.

Ik vind deze budget beauty blender eigenlijk prima in gebruik. Ik heb de originele beautyblender nooit geprobeerd, dus ik kan hem dan ook alleen vergelijken met andere dupes. Zeker voor nog geen euro vind ik dit een fijn product. Hij brengt mijn foundation goed egaal aan, voelt zacht op de huid en is gemakkelijk in gebruik.

Meer informatie

Deze Zeeman beautyblender kocht ik laatst bij Zeeman voor € 0,99. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar. Ik zag maar één vorm, maar wie weet hebben ze in een groter filiaal meer keuze.

— Meer lezen over budget beautyblender dupes? Bekijk hier de reviews van de Max & More beautyblenders en de Primark beautyblenders! —

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: Make-up tools, Reviews

4 reacties op “Review: Zeeman beautyblender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *