Review: Ziaja geitenmelk hand- en nagelcrème

Heb jij ook zulke schrale handen en behoefte aan een handcrème? Lees in dit artikel alles over de Ziaja geitenmelk hand- en nagelcrème!

Sinds het coronavirus in ons land is was ik mijn handen toch wat vaker en uitgebreider dan ervoor. Ik ben me bewust van de risico’s en wil ze op die manier verkleinen. Na enkele dagen ging ik dat ook wel merken aan mijn handen. Ze werden droog en schraal. Gelukkig had ik nog een paar handcrèmes in huis, waaronder deze Ziaja geitenmelk hand- en nagelcrème. Die had ik een paar maanden geleden gewonnen in een winactie van Ziaja op Instagram.

goat's milk handcreme voorkant flacon

Deze Ziaja handcrème is bedoeld voor droge handen, laat dat nou net het geval zijn bij mij! De verpakking vind ik gemakkelijk in gebruik. Ik vraag me alleen wel af hoe goed je het laatste beetje crème eruit gaat krijgen. Maar dat zien we dan weer wel, daar zal misschien wel een schaar aan te pas moeten komen om de verpakking open te knippen…

Verder ligt de flacon gemakkelijk in de hand en komt de crème er (vooralsnog) gemakkelijk uit. Op de achterkant van de fles staan de ingrediënten en het gebruiksadvies in een paar talen. Niet in het Nederlands overigens, dus het is handig als je Engels, Duits of Spaans kunt lezen.

Ziaja goat's milk handcreme nagelcreme achterkant verpakking

De crème komt door een kleine opening waardoor je goed kunt doseren. De handcrème zelf is aan de wat dunnere kant. Hij is daardoor goed uit te smeren over de huid en je hebt er maar een klein beetje van nodig om beide handen te kunnen doen. Na gebruik sluit de fles weer goed af.

Ziaja geitenmelk handcreme flacon opening

De crème heeft een klassieke zeep-geur. Het doet mij denken aan de blokken zeep die mijn oma vroeger had. Het is niet mijn favoriete geur, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De geur is niet heel sterk, maar hij blijft wel aan je handen hangen. Dat geeft in ieder geval een schoon gevoel. De crème trekt snel in, wat ik een groot pluspunt vind! Niets zo vervelend als plakkerige handen.

Geitenmelk nagelcreme aangebracht op handen

Na gebruik voelen mijn handen schoon en gehydrateerd aan en ik heb het idee dat de crème een positieve invloed heeft op mijn schrale handen. Wat dat betreft is dit dus een aanrader!

Meer informatie

Ziaja koop je online in de Ziaja webshop. Deze hand- en nagelcrème komt uit de geitenmelk productlijn, maar Ziaja heeft nog veel meer lijnen. Voor elk soort huid (en haar!) vind je veel producten. In de geitenmelk serie zijn momenteel 23 items te koop. De hand- en nagelcrème uit deze review kost € 2,99 voor 80 ml.

Gebruik jij een handcrème? Wat is jouw favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Review: Ziaja geitenmelk hand- en nagelcrème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top