Review: Ziaja oogmake-up remover

In het leuke pakketje wat ik een tijdje geleden van Ziaja won, zat ook deze oogmake-up remover. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Van deze serie zijn drie oogmake-up removers beschikbaar. Er is een twee-fasen reiniger, een hydraterende en deze zachte.

Ziaja eye makeup remover blauw flesje

Eerste indruk

De verpakking ziet er fris uit. Door de doorzichtige lichtblauwe flacon zie je meteen hoeveel remover er nog in zit. Het witte rondje in het midden van de fles geeft aan dat het om de zachte variant gaat. De hydraterende remover heeft een donkerblauwe ronde, het logo op de twee-fasen reiniger is half wit, half donkerblauw.

Ziaja eye makeup remover blauw flesje achterkant

Op de achterkant vind je alle informatie over het product. Gebruiksadvies, ingrediënten en de houdbaarheidsdatum. De make-up remover is dermatologisch getest en zelfs geschikt voor mensen met contactlenzen. Zelf doe ik eerst altijd mijn lenzen uit voor ik mijn gezicht schoonmaak, maar als je het andersom doet kan dat met deze reiniger.

Via een kleine opening kun je de remover op een wattenschijfje doen om te gebruiken. De fles wordt gesloten door een stevige draaidop.

Ziaja eye makeup remover blauw flesje opening

De Ziaja oogmake-up remover in gebruik

‘Zacht’ is het goede woord voor de Ziaja oogmake-up remover. Ik heb geen irritatie ervaren bij (of na) het gebruik. Hij is inderdaad heel mild en tegelijkertijd verwijdert hij make-up goed. Met waterproof mascara heeft hij wat moeite, maar er staat ook niet op dat hij voor waterproof make-up geschikt is, dus dat had ik ook niet verwacht.

Hij laat geen vettig laagje achter en ruikt fris. Al met al ben ik dan ook heel tevreden over deze remover!

Meer informatie

Deze Ziaja oogmake-up remover kun je kopen in de Ziaja webshop. De zachte variant koop je voor € 2,49 voor 120 ml. De twee fasen remover en hydraterende remover zijn iets duurder, respectievelijk € 3,29 en € 2,99.

Welke (oog)make-up remover vind jij het fijnst?

—- Meer lezen over Ziaja producten? Bekijk hier mijn artikelen over de Ziaja geitenmelk hand- en nagelcrème of de Ziaja Goat’s Milk bodylotion! Voor andere make-up removers kijk je hier: Dr. Hauschka Oogmake-up remover & Reinigingscrème of Review: Etos waterproof make-up remover. —-

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Review: Ziaja oogmake-up remover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top