Review: Zilver haarmasker van Action

Om je geblondeerde lokken mooi te houden kun je het beste zilvershampoo, -conditioner en -haarmaskers gebruiken. Ik vond bij Action dit haarmasker, tijd voor de review!

Sinds een aantal jaren heb ik een balayage in mijn haar: eigenlijk gewoon blonde highlights. Om ervoor te zorgen dat die kleuring mooi blijft en niet te geel wordt gebruik ik meestal Andrélon zilvershampoo en -conditioner. Bij Action zag ik laatst echter deze Ultra Silver Hair Care Mask en daar werd ik toen toch wel benieuwd naar! Tijd om hem uit te proberen.

Ultra Silver Hair Care Mask Action zilver haarmasker pot

Kenmerkend van de zilver-haarproducten is dat ze paars of lila van kleur zijn. De verpakking van deze Action-variant is daar goed op afgestemd. Door het paarse label en de naam Ultra Silver Hair Care zie je meteen waar hij voor dient. De pot is verder simpel. Een witte plastic pot met zwarte deksel. Prima wat mij betreft. De pot sluit goed en blijft goed staan in de douche.

Action zilver haarmasker in gebruik

Op de achterkant van de pot staat hoe je het haarmasker moet gebruiken. Op handdoekdroog haar aanbrengen, 3-5 minuten laten intrekken en vervolgens uitspoelen. Het beste gebruik je dit masker 2-3 keer in de week.

Ultra Silver Hair Care Mask Action zilver haarmasker verpakking

De afgelopen weken heb ik hem ca. 2 keer in de week gebruikt en aangebracht zoals wordt voorgeschreven. Ik pak een royale hoeveelheid en verdeel die in mijn haar. Dan laat ik het een aantal minuten intrekken voor ik het weer uitspoel.

Het masker is goed uit de pot te halen. Normaal vind ik het niet zo fijn om crèmes of andere dingen uit de pot te moeten vissen, maar als ik in de douche sta maakt dat me niet zoveel uit. Al komt het wel een beetje onder mijn nagels, maar goed, dat is ook zo weer eraf gespoeld.

Ultra Silver Hair Care Mask Action zilver haarmasker substantie

Ik moet zeggen dat ik niet zoveel had verwacht van dit masker, maar ik vind hem zeker niet tegenvallen. Tijdens de testperiode heb ik niet mijn Andrélon producten gebruikt, maar de HASK shampoo en conditioner. Mijn haar heeft geen gele gloed gekregen of erg van kleur veranderd, dus wat mij betreft werkt hij prima!

Meer informatie

Deze pot Action zilver haarmasker kocht ik voor € 1,99 (300 ml). Ik heb dun haar wat tot over mijn schouders valt en ik gok dat ik dit masker zo’n 10 keer kan gebruiken. Ik smeer de substantie er wel echt royaal in. Bij Action hebben ze ook een conditioner van deze zelfde serie, deze kost tevens € 1,99 (200 ml).

Gebruik jij speciale haarproducten?

— Geïnteresseerd in haarproducten van Action? Lees hier meer over de The Beauty Dept haarmasker Action of de microvezel haarhanddoek van Action! Of bekijk mijn artikel over de Crazy Color Silver haarkleuring (semi-permanent). —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: Zilver haarmasker van Action

  1. Oeeh! Zo leuk dit soort reviews van Action producten.

    Een tijdje geleden had ik eens Kruidvat Silver haarmasker gekocht en best wel lang gebruikt. Mijn haar werd heerlijk zacht en had ook echt het idee dat mijn haar minder aan het uitdrogen was, dan bij andere producten op dit gebied.

    Liefs
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top