Makeup Revolution adventskalender 2022 || Unboxing

Voor 2022 besloot ik één adventskalender van Makeup Revolution uit te pakken. Het werd de Ultimate Glamour Collection. Een kalender met twaalf vakjes die er erg feestelijk uit ziet. Benieuwd of ik blij was met deze keuze en graag de volledige inhoud zien? Klik dan snel verder!

Revolution adventskalender 2022 Ultimate Glamour Collection

De hele kalender zit in een handige, stevige doos. Die kun je later hergebruiken, dus dat vind ik een pluspunt! Op de achterkant zie je een heleboel informatie over de items die in de kalender zitten.

Informatie 12 Days Of Christmas Revolution adventskalender 2022

Als je vervolgens de doos opent zitten er twaalf langwerpige doosjes op je te wachten. Ze lijken in willekeurige volgorde te zitten, maar dat is niet helemaal waar.

Binnenkant Revolution adventskalender 2022 12 dagen

De onderste vijf doosjes zijn namelijk groter (dieper), de bovenste zeven zijn kleiner. Ze liggen dus op volgorde in twee delen.

Ik had al wel een beetje gezien wat er in deze Revolution adventskalender van 2022 zou zitten, maar alsnog was ik benieuwd naar de échte items. Tijd om uit te pakken dus!

Inhoud van de adventskalender

Een klein deel van de inhoud bekijken zonder precies te weten wat er in zit? Dan zit je goed met deze Reel. Voor meer van dit soort video’s volg je me het beste op Instagram. Zo blijf je op de hoogte van artikelen op theNextG1rl.nl en bekijk je al mijn Reels!

Voor de volledige inhoud lees je hieronder verder!

Dag 1: Gezichtspalette Glow Up

In doosje nummer één zat meteen al een mooi item: een bronzer- en contourpalette met de naam Glow Up. En ook een aantal mooie shimmery highlighters. Het jammere van dit soort paletten vind ik dat je altijd maar twee kleuren zult gebruiken omdat de rest waarschijnlijk niet goed matcht met je huidskleur. Maar alsnog vind ik het een mooi opener van deze kalender!

Revolution Glow Up gezichtspalette met bronzer, highlighter en contour

Dag 2: Lipscrub

In doosje nummer twee vond ik deze lipscrub. De geur vind ik niet erg lekker. En omdat ik zelden lipscrubs gebruik ga ik hier iemand anders blij mee maken.

Lipscrub uit Revolution 12-daagse adventskalender 2022

Dag 3: False Lashes in Feather

De Flutter Lashes die in doosje drie zitten waren één van de redenen dat ik voor de Ultimate Glamour Collection koos. Ik was wel toe aan wat nieuwe nepwimpers en deze zien er prachtig uit!

Flutter Lashes in Feather vegan

Dag 4: Oogschaduwsticks in Love & Hope

In doosje nummer vier zaten twee items: oogschaduwsticks. Love is de donkere, bronzen tint. Hope is de champagne-kleurige. Beide erg mooie kleuren, maar eigenlijk gebruik ik dit soort oogschaduw nooit. Toch eens gaan overwegen of ik dat binnenkort wel ga doen, zo niet dan ga ik er iemand anders blij mee maken!

Twee eyeshadow sticks in Love & Hope

Dag 5: Illuminating Fixing Spray

De Fixing Spray van Makeup Revolution die ik eerder probeerde vond ik wel fijn, dus ik ben benieuwd of deze me ook gaat bevallen. Ik zie nu dat hij een illuminating effect heeft, erg leuk voor de feestdagen voor een beetje extra shine!

Revolution Fixing Spray Ultimate Glamour Collection

Dag 6: Blush & Highlighter Palette Sweet Cheeks

In doosje nummer zes vond ik dit mooie palette met blushes en highlighters. Deze gaat denk ik nog wel van pas komen, er zitten zulke mooie tinten in. Bij iedere look vind je wel een passende kleur denk ik!

Gezichtspalette Sweet Cheeks met highlighters en blushes

Dag 7: Satin Kiss Lipstick in Chauffeur

Op dag 7 zit er een Satin Kiss Lipstick in. Gelukkig niet in de kleur Ruby Red zoals in de Lookfantastic adventskalender 2022! Het is Chauffeur, een wat donkere nudetint. Erg mooi, zeker voor in het najaar en de winter.

Revolution Beauty lipstick in Chauffeur

Dag 8: Ultimate Eye Base in Medium

Eén van de fijnere producten van Makeup Revolution vind ik de Ultimate Eye Base. Een oogschaduwprimer die beschikbaar is in diverse kleuren, in deze kalender zit Medium. Zelf heb ik Light al in gebruik én heb ik een oogschaduwbasis van P. Louise open liggen, dus ik denk dat ik deze ga weggeven.

Revolution Ultimate Eye Base in Medium

Dag 9: Revolution Makeup Bag

Doosje nummer 9 is wederom een grote, er zit een makeup bag in. Hij heeft een prachtige oudroze kleur met een roségouden rits. Inmiddels heb ik wel al iets teveel van dit soort toilettasjes opgespaard, die zal ik binnenkort ook eens gaan uitzoeken om weg te geven.

Makeup bag in oudroze met roségouden rits

Dag 10: Oogschaduwkwasten

Oogschaduwkwasten zijn altijd welkom! Ik geloof niet dat ik al kwasten van Makeup Revolution heb. Ze voelen in ieder geval erg zacht aan dus ik ga hier vast veel plezier van hebben tijdens het maken van ooglooks.

Drie fluffy make-up kwasten

Dag 11: Revolution mascara

Er is weinig te vinden over deze mascara. Het is een mascara, geen idee of hij volume moet geven, of juist lengte. Ik weet alleen dat hij zwart is en waarschijnlijk niet waterproof. Met nog veel mascara’s op voorraad gaat deze denk ik ook in de weggeef-bak.

Zwarte mascara van Makeup Revolution

Dag 12: Revolution oogschaduwpalette Mesmerise

Als laatste vind je in deze adventskalender een mooi neutraal oogschaduwpalette met de naam Mesmerise. Vooral bruintinten met een enkele antraciet en gouden glitter tint. Hiermee kun je prachtige ooglooks maken die niet zullen misstaan bij het kerstdiner. Hele mooie afsluiter van de Ultimate Glamour Collection!

Oogschaduwpalette Mesmerise met bruintinten in shimmer glitter en matte

Mijn mening over de Revolution adventskalender 2022

Met een naam als ‘Ultimate Glamour Collection’ verwacht je een collectie van prachtige make-up items. In mijn mening is Makeup Revolution daar ruimschoots in geslaagd. Voor alle onderdelen van je huid en make-up routine zijn er producten aanwezig. Het enige wat ontbreekt is een primer en natuurlijk zit er geen foundation of concealer in. Daarbij heb je een te grote kans dat de kleur niet matcht.

Volledige inhoud Revolution adventskalender 2022 Ultimate Glamour Collection

Ik vond deze kalender vrij duur, hij kost namelijk ruim 50 euro: ongeveer net zoveel als de Revolution kalender van 25 dagen. Maar in deze box zitten wel drie volledige paletten en allemaal full size producten. Ik verwacht dat in de andere kalender wat goedkopere producten zullen zitten en misschien wat opvulcadeautjes.

Al met al ben ik dan ook blij dat ik voor de 12-daagse variant ben gegaan. Iets minder verrassingen om uit te pakken, maar wel grotendeels producten die ik zal gebruiken!

Meer informatie

Deze Revolution Ultimate Glamour Collection adventskalender van 2022 koop je voor € 52,95 bij Boozyshop of Beauty Bay. Bij Lookfantastic kun je hem ook vinden, daar kost hij € 56,95. Alle items in deze kalender zijn vegan, cruelty-free ontwikkeld en PETA Approved.

Wat vind jij van deze Makeup Revolution adventskalender?

— Meer make-up adventskalender vind je natuurlijk in het Overzicht van alle beauty adventskalenders van 2022! Van daaruit kun je ook doorklikken naar de kalenders die ik heb uitgepakt dit jaar. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top