Revolution Satin Kiss Lipsticks || Review

In twee van de adventskalenders die ik afgelopen weken uitpakte vond ik een Satin Kiss lipstick van Makeup Revolution. Die probeerde ik natuurlijk graag uit! In dit artikel laat ik beide kleuren aan je zien, zit er een nieuwe favoriet tussen? Lees snel verder om daar achter te komen!

Revolution Satin Kiss Lipsticks

Voor de hulzen van deze Satin Kiss lipsticks heeft Revolution gekozen voor roségoud met zwarte letters. Bovenop staan lippen afgebeeld in de kleur van de lipstick. Handig als je ze rechtop bewaart, zo zie je meteen welke je moet hebben.

De huls was in mintgroene uitvoering ook te vinden bij onder andere de Friends lipsticks, waarvan ik er eentje vond in de Friends x Revolution adventskalender van vorig jaar.

Hulzen van de Revolution Satin Kiss Lipsticks

De lipsticks komen uit verschillende kalenders van dit jaar. Dit verklaart waarschijnlijk ook het verschil in verpakking. De rechterhuls zit in een extra plastic seal met sticker, de linker is meteen te openen. Op die huls zit een stickertje met informatie.

Voor alle ingrediënten kun je het beste de Revolution website raadplegen.

Budgetproof lipsticks in nude en rood

In de Makeup Revolution adventskalender vond ik de kleur Chauffeur, een op het eerste gezicht prachtige nudetint. Ruby is een rode lipstick en komt uit de Lookfantastic kalender.

In totaal zitten er momenteel zestien tinten Satin Kiss Lipsticks in het assortiment van Revolution.

Revolution Satin Kiss Lipstick in Chauffeur

Chauffeur zal voor veel mensen de perfecte nude zijn. Hij is nét iets lichter dan de inmiddels iconische Velvet Teddy van MAC.

Nude bruintint lippenstift met satijnen finish

Voor de swatches kun je verder doorlezen, die komen onderaan dit artikel aan bod.

Revolution Satin Kiss Lipstick in Ruby

Ruby is een op het eerste gezicht vrij intense rode lipstick. Ik was dan ook erg benieuwd hoe hij er op mijn lippen uit zou zien!

Rode lippenstift met satijnen finish

De Revolution Satin Kiss Lipsticks in gebruik

Een eerste swatch op mijn arm leert me al meteen dat het pigment bij deze lipsticks wel goed zit!

Swatches Revolution van Chauffeur en Ruby Red lippenstift

Bekijk de Reel hieronder om te zien hoe ik de swatches aanbracht! En vergeet me niet te volgen op Instagram als je dit soort filmpjes leuk vindt. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen en zie je extra content zoals dit soort Reels.

Swatches Revolution Satin Kiss Lipsticks Chauffeur and Ruby Red

Beide kleuren dekken erg goed. Chauffeur is voor mij de perfecte nudetint denk ik. Ik vind hem niet te opvallend, maar hij maakt een look nét wat meer af.

Lipswatch Makeup Revolution Chauffeur lipstick
Satin Kiss lipstick van Revolution in de kleur Chauffeur

Ruby is inderdaad een intens rode tint, lichter dan ik zou verwachten toen ik de lipstick in de huls zag. Het is niet een kleur die ik vaak draag, maar soms past het perfect bij een outfit. Altijd handig dus om een rode lipstick in mijn collectie te hebben.

Lipswatch Makeup Revolution Ruby lipstick
Satin Kiss lipstick van Revolution in de kleur Ruby

Wow, wat een kleuren! Bij het aanbrengen van de lipstick merkte ik dat ze misschien iets minder romig zijn dan ik zou willen. Maar tegelijkertijd zorgt dat er ook voor dat de kleur meteen intens is én wat beter op zijn plek blijft. Wat mij betreft zijn dit erg goede, niet al te dure, lipsticks. Zeker het uitproberen waard!

Meer informatie

Deze Satin Kiss lipsticks van Revolution zijn momenteel beschikbaar in zestien tinten. Via RevolutionBeauty.com betaal je € 5,99 per stuk (3,5 gram). De Satin Kiss lipliners zijn beschikbaar in twaalf tinten voor € 3,99 per stuk. Zowel de lipsticks als de lipliners zijn vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

Wat is jouw favoriete kleur lipstick? Ga je voor nude of voor iets opvallends?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top