Revolution Skincare Pineapple Essence Spray

Op hete dagen zoals afgelopen week en komende week zoek ik allerlei manier om af te koelen. Eén ervan is een verkoelende facemist of iets van een spray. Daarom kocht ik een tijdje geleden deze Revolution Pineapple Brightening Essence Spray. Lees verder voor de review!

Revolution Skincare Pineapple spray

Ik vind dit wel echt een zomers product. Bij Revolution is het aanbod erg groot. Je kunt kiezen uit dingen als Tea Tree, Caffeine, Superfruit en nog veel meer. Ik koos uiteindelijk voor de ananas-variant omdat deze me erg fris leek. Ananas is toch wel één van mijn favoriete fruitsoorten, zeker in de zomer!

Ik heb de meeste bekeken en volgens mij zijn alle Revolution essence sprays vegan en cruelty-free, zo ook deze ananas spray.

De spray zit in een vrij klein flesje (100ml) die handig vast te houden én mee te nemen is. Het is wat je verwacht: een sprayfles met dop en netjes vormgegeven etiket volgens de Revolution huisstijl. Op de achterkant vind je de ingrediënten en andere informatie (zoals het vegan en cruelty-free logo).

Revolution Skincare Pineapple spray ingredienten

De spray is niet alleen verkoelend bedoeld, op de website is te lezen dat hij ook de huid oplicht (brightening) en hydrateert. Je kunt hem bewaren in de koelkast waardoor hij uiteraard extra verkoeling biedt. Op hete dagen vind ik dat een aanrader!

De spray zelf werkt fijn. De mist die eruit komt voelt fijn aan. Het is geen straal die eruit spuit, maar juist heel fijne deeltjes die op je gezicht dwarrelen.

Revolution Skincare Pineapple essence spray

De geur daarentegen vind ik echt een tegenvaller. Ik krijg er een soort alcohol-idee bij, al kan ik dat met mijn beperkte kennis op dat gebied niet terugvinden op de ingrediëntenlijst. Lijkt me ook raar dat het erin zou zitten, aangezien het een hydraterend product is. Misschien heb ik vroeger teveel piña colada’s gedronken dat ik nu de link met alcohol leg! (Dat is overigens een grapje, want ik hou niet van kokos.)

Eigenlijk alleen door die geur vind ik deze Revolution Skincare pineapple spray geen aanrader. Het blijft overigens niet echt hangen hoor, zodra de spray is neergedaald is de geur ook weg. Ik zal de spray dan ook zeker wel blijven gebruiken, maar een zelfde nieuwe schaf ik niet aan.

Ik heb overigens weinig gemerkt van de brightening en hydraterende functie van de spray. Misschien is het zo subtiel dat het ook niet te merken is. Mijn voornaamste reden is dan ook echt de verkoeling die dit soort sprays biedt op hete dagen.

Meer informatie

Ik kocht deze Revolution Skincare Brightening Essence Spray met ananasgeur via RevolutionBeauty.com. Hij kost daar € 6,99 voor een flesje van 100 ml.

Wat is voor jou de ideale manier om jezelf wat verkoeling te bieden tijdens hete dagen in de zomer?

— Meer lezen over producten van Revolution Skincare? Bekijk hier het artikel over de Revolution Skincare Niacinamide + Zinc serum! —

4 reacties op “Revolution Skincare Pineapple Essence Spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top