Revolution x Jake-Jamie gezichtsmasker

Het skincare label van Revolution Beauty heeft een aantal aantrekkelijke maskers in het assortiment, waaronder deze samenwerking met Jake-Jamie: het Strawberry Donut gezichtsmasker. Dat klonk zo goed dat ik hem natuurlijk moest proberen! Lees hier vandaag alles over deze zoete verwennerij!

Revolution Skincare Jake-Jamie gezichtsmasker

In de basis is dit masker al helemaal mijn ding: aardbeien en donuts staan namelijk hoog op mijn lekkere snacks lijst! Daarnaast is het gezichtsmasker vegan en cruelty-free wat twee grote plussen zijn. Als laatste ziet het masker er ook nog eens goed uit: roze.

De verpakking is helemaal in stijl met een donut op de dop en binnenin ook nog printjes van donuts. Door de transparante verpakking kun je meteen zien wat er in zit, erg handig.

Revolution Skincare Jake Jamie Strawberry Donut masker

Op het potje zelf staat niet heel veel informatie, voor het gebruiksadvies en de ingrediënten kun je beter het doosje raadplegen.

Gebruiksadvies masker Jake Jamie
Ingredienten gezichtsmasker revolution skincare

Ook te lezen op de verpakking: je kunt het masker beter niet eten, ook al ruikt het zo lekker! En daar is niets aan gelogen, als je van zoete geuren houdt is dit helemaal je ding. Zodra je het potje opendraait komt de geur van aardbei je al tegemoet. Toch is het geen hele overdadige zoete geur, er zit ook iets fris in.

Revolution Skincare gezichtsmasker roze vegan

Het Revolution x Jake-Jamie gezichtsmasker in gebruik

Als je het potje opendraait zit er een mooie ‘seal’ op. Wat doen jullie daar eigenlijk mee? Laat je die erop zitten als het masker eenmaal open is? Ik heb het idee dat de pot zelf goed genoeg afsluit. Zo lang ik hem rechtop laat staan heb ik dat ding denk ik niet meer nodig.

Textuur gezichtsmasker Revolution x Jake Jamie

Eenmaal helemaal open zie je het roze maskertje met aardbeienpitjes. Wat ik me niet had gerealiseerd is dat dit masker ook een soort glinstering bevat. In het potje zie je dat niet heel goed, maar in de swatch en op je gezicht wel. Het voegt verder niet heel veel toe, maar ik vind het wel een grappig detail!

Swatch aardbei donut Jake Jamie masker

Verder weinig verrassingen bij dit masker. De textuur is vrij stevig, zoals het er ook uitziet. Je kunt hem gemakkelijk aanbrengen met bijvoorbeeld een plat kwastje.

Het advies is om hem 10-15 minuten op te houden en hem daarna af te wassen met lauw water. In die tijd droogt hij op je gezicht, maar het wordt niet vervelend. Ik had geen trekkerig gevoel of andere negatieve ervaringen bij het gebruik van dit Revolution gezichtsmasker.

Strawberry Donut gezichtsmasker aangebracht

Op de foto hierboven kun je vooral op mijn kin de glinstering zien die dit masker bevat. Ik heb niet het idee dat er iets van die glans blijft als je het masker afgewassen hebt. Wat wel overblijft is een zachte, gehydrateerde huid! Wat dat betreft is dit masker dan ook een aanrader als je van wat zoetere geuren houd (en een sucker bent voor dit soort verpakkingen).

Meer informatie

Revolution Skincare heeft steeds meer gezichtsmaskers in haar assortiment. In de categorie Revolution x Jake-Jamie zijn er inmiddels acht! Waaronder bijvoorbeeld Avocado, Appel-Toffee, Coconut-Mango en Watermeloen. Via de Revolution Beauty website betaal je € 8,99 voor een potje van 50 ml, ze zijn ook verkrijgbaar in enkele Nederlandse webshops zoals Boozyshop.

Heb jij wel eens een Revolution Skincare masker gebruikt? Wat vond je ervan?

—Meer reviews over gezichtsmaskers lezen? Bekijk hier de artikelen over het I’m From Honey Mask, Jumiso All Day Vitamin masker of het Dermasence Aloe Vera Gel masker. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

6 reacties op “Revolution x Jake-Jamie gezichtsmasker

 1. Deze lijkt me echt heerlijk!
  Ik bewaar dat afdekding dus wel in de pot.
  Ik kon mijn Clay and Glow binnen een paar maand al weggooien 🙁
  Omdat ik die afdekdop weg had gegooid.
  Nu heb ik een nieuw masker van Clay and Glow en bewaar dat ding en nu blijft ie wel goed.
  Heeft dus wel degelijk nut, haha oops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top