Rimmel London Wonder’Swipe eyeliner

Of, nou ja, eyeliner, het is een 2-in-1 product. Je kunt de Rimmel London Wonder’Swipe als eyeliner gebruiken, maar ook als oogschaduw. Eens kijken hoe dat werkt!

Ik ben fan van liquid eyeliners! Een tijdje geleden heb ik een aantal NYX Vivid Brights gekleurde eyeliners gekocht, maar een roze had ik nog niet. Dus toen ik zag dat deze kleur van Rimmel in de aanbieding was op bol.com, heb ik hem snel besteld.

Rimmel Wonder'Swipe 2-in-1 eyeliner oogschaduw 009 Mega Hottie

Het is de kleur 009 Mega Hottie, ik zie wel hoe ze die naam hebben gekozen. Het is echt een felroze tint, met zilveren glitters erin. Verder is de eyeliner op het eerste gezicht niet echt bijzonder. De gekleurde dop geeft de kleur aan zodat je hem snel kan herkennen. De eyeliner zelf heeft een vilten punt waarmee je vrij nauwkeurig kunt werken. Dit vind ik persoonlijk fijner dan een kwastje, maar dat is voor iedereen anders.

Rimmel Wonder'Swipe 2-in-1 eyeliner oogschaduw roze

Eyeliner of oogschaduw?

En dan de vraag, is het een eyeliner of een oogschaduw? Ik zie het persoonlijk als eyeliner. Eerlijk gezegd zag ik pas toen ik hem thuis kreeg dat je hem ook als oogschaduw kunt gebruiken. Ik denk niet dat ik het vaak zal doen, mede gezien de kleur. Ik heb bij het swatchen wel gekeken hoe hij er als oogschaduw uit zou zien. Kijk mee!

Rimmel WonderSwipe 2-in-1 roze 009 Mega Hottie swatch
Rimmel WonderSwipe 2-in-1 roze 009 Mega Hottie oogschaduw

Iets te fel naar mijn smaak, maar ik wil het wel een keer gaan proberen voor een ooglook! Voor dit artikel houd ik het maar op de eyeliner variant.

Rimmel WonderSwipe 2-in-1 roze 009 Mega Hottie eyeliner ooglook

Meer informatie

Zoals ik zei kocht ik deze Rimmel London Wonder’Swipe 2-in-1 eyeliner en oogschaduw bij bol.com. Hij kostte nu € 4,39 terwijl de normale prijs bij de drogisterij € 10,99 is. Die kans moest ik grijpen! Er zijn overigens nog 14 kleuren beschikbaar.

Gebruik jij wel eens gekleurde eyeliner?

— Meer van Rimmel London zien? Bekijk hier dan de review van de Rimmel Natural Bronzer!  —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Mooi en gezondMooi en gezond

3 reacties op “Rimmel London Wonder’Swipe eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top