Review: Rimmel Natural Bronzer

Vorige week ontving ik een leuk pakketje. Ik had via Instagram namelijk een Natural Bronzer van Rimmel gewonnen, dus tijd voor een review! Vandaag laat ik je zien welke kleur ik heb gekozen en wat ik ervan vind.

Momenteel zijn vier kleuren van de Rimmel London Natural Bronzer verkrijgbaar (021, 022, 026 en 027), in deze review zie je nummer 021: Sun Light. Ik vond het lastig kiezen, dus besloot voor de (waarschijnlijk) lichtste te gaan. Dat bleek een goede keuze, hij past goed bij mijn huidskleur.

Rimmel London Natural bronzer waterproof spf 15

De verpakking vind ik er mooi uitzien, een beetje chique zelfs door de gouden letters. Het openen daarentegen viel me wat tegen. Je moet de bovenkant niet draaien ofzo, maar je moet hem er gewoon af trekken. Dit gaat nog keer fout, dat ik hem op de grond laat vallen, of er met een nagel in zit. Maar dat zien we dan wel weer! Misschien gaat het ook wel makkelijker als hij eenmaal een keer of 20 open is geweest.

Rimmel London Natural bronzer waterproof spf15

De zon in de bronzer zelf vind ik leuk, ik hou er wel van als aandacht besteed is aan zulke details! Op de achterkant is alle nodige informatie te vinden over de kleur, de samenstelling en het gebruik.

Bronzer waterproof 021 Sun Light achterkant

De bronzer zelf voelt inderdaad ‘velvet soft‘ aan, zoals op de achterkant beschreven is. Hij voelt heel zacht en brengt gemakkelijk aan. Ook bij het swatchen geeft hij best veel kleur af. Je ziet hieronder op de foto links een swatch zoals ik ook oogschaduw zou swatchen en rechts wat meer ‘geblend’ in mijn huid.

Rimmel London Natural bronzer waterproof swatch 021

De bronzer zou ook waterproof zijn! Op zich handig als je er mee door de regen fietst, maar ik spring sowieso niet met make-up op in het zwembad, dus het heeft niet heel veel toegevoegde waarde voor mij. Ik heb mijn geswatchte arm even onder de kraan gehouden en de kleuren bleven goed zichtbaar. Toen ik daarna over mijn huid wreef, ging de kleur er wel gewoon mee af. Dus het is maar net wat je onder ‘waterproof’ verstaat!

De Natural Bronzer van Rimmel London is in vier kleuren verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, in deze review zag je nr. 021 Sun Light. Hij kost € 10,49 (Etos) – € 10,99 (Kruidvat / Trekpleister) voor 14 gram. Alle bronzers hebben SPF 15 of 8 (afhankelijk van de kleur?).

3 reacties op “Review: Rimmel Natural Bronzer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top