Samenwerking / PR

Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden op het gebied van samenwerking met theNextG1rl.nl!

Publicaties op theNextG1rl.nl

Graag bied ik mijn bezoekers een gevarieerd aanbod van artikelen. Daarom schrijf ik over producten in alle prijsklassen die passen in de categorie ‘Beauty’. Persberichten met nieuwe productlijnen zijn dan ook altijd welkom op mailthenextg1rl[at]gmail.com. Op die manier blijf ik op de hoogte en kan ik mijn bezoekers alle interessante nieuwtjes brengen! Voel je vrij om me met voorgaand e-mailadres toe te voegen aan je perslijst.

Zeker weten dat je webshop, merk of een bepaald product besproken wordt in een artikel? Dan is het mogelijk om een samenwerking met theNextG1rl.nl aan te gaan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een barterdeal. Hierbij ontvang ik een product wat ik vervolgens uitgebreid test, fotografeer en review op deze website. Tijdens dit proces houd ik je op de hoogte van de ontvangst van het pakket en de publicatie van het artikel. Een Instagramstory bij ontvangst en Instagrampost met verwijzing naar het artikel horen bij het pakket. Een barterdeal is ook mogelijk in combinatie met een winactie via theNextG1rl.nl en / of mijn Instagram.

Een andere optie is het inkopen van een advertorial. Voor een financiële vergoeding schrijf ik een artikel van minimaal 300 woorden met bijpassende afbeeldingen. De publicatie wordt geschreven met inachtneming van SEO, bevat maximaal 2 dofollow-links naar keuze en blijft openbaar op theNextG1rl staan. Voorwaarden: de term ‘Advertorial’ wordt boven het artikel geplaatst en het onderwerp past bij theNextG1rl.nl (voor mij ter beoordeling). Om het tarief te kunnen bepalen ontvang ik bij interesse graag een e-mail met toelichting van het doel en onderwerp.

De artikelen die ik publiceer schrijf ik altijd zelf en met oog voor SEO.

Andere diensten

Op zoek naar meer originele content voor je eigen website / blog? Schakel me dan in als gastblogger! Een eventuele vergoeding daarvoor is afhankelijk van het onderwerp, gewenste lengte van het artikel en of bijpassende fotografie gevraagd wordt. Voorwaarde is dat in ieder geval één (dofollow) link naar theNextG1rl.nl wordt toegevoegd.

Gecharmeerd van mijn stijl van fotograferen? Ook voor productfotografie kun je bij me terecht! Er zijn vele mogelijkheden, dus doe vooral een voorstel zodat we het één en ander kunnen bespreken.


Denk je dat ik je ergens anders mee van dienst kan zijn of heb je een tof idee? Stuur me dan een voorstel op mailthenextg1rl[at]gmail.com. Dan komen we er vast wel uit! Mijn mediakit is beschikbaar op aanvraag.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top