Sfeer in huis met Yankee Candle geurkaarsen

Ik moet echt wennen aan dit herfstweer. Donkere dagen, veel regen, wind en kou. Tijd om wat sfeer in huis te brengen in de vorm van geurkaarsen van Yankee Candle!

Ik zag dit grauwe weer al aankomen en heb dan altijd behoefte aan een gezellig huis. Een kaarsje in huis maakt het altijd wat warmer en sfeervoller. Mijn man is niet zo’n fan van geurkaarsen, maar ik besloot het toch te proberen.

Een aantal weken geleden plaatste ik dan ook een bestelling bij Makeup Musthaves. Toen ik aan het kiezen was welke geuren ik wilde, blééf ik maar dingen in mijn winkelmandje stoppen. Want zeg nou zelf, Belgian waffles-geur, white strawberry bellini of mango peach salsa, dat kun je toch niet weerstaan? Ik heb het wel bij zomerse geuren gehouden, om zo toch nog een beetje dat warme gevoel vast te kunnen houden in de herfst!

Makeupmusthaves.nl yankee candle shoplog shopping haul

Waxinelichtjes
Ik heb vier verschillende formaten kaarsen gekocht. De eerste zijn de welbekende waxinelichtjes, of theelichtjes. Mijn keuze viel op de geur Mango Peach Salsa. Ik heb deze al geprobeerd en de geur is echt hemels! Ik ben blij dat ik er 12 kaarsjes van heb! Ze zitten in een doorzichtig houdertje, dat ziet er wat leuker uit dan de standaard zilveren theelichtjes vind ik. Ze branden 4 tot 6 uur.

Makeupmusthaves.nl yankee candle theelichten

Tarts
Daarnaast bestelde ik vier zogenaamde tarts. Deze leg je in een houder met een waxinelichtje eronder. Hierdoor smelt de tart en geeft zijn geur af, je kunt er op die manier minstens 8 uur van genieten. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, want ik moet nog zo’n houder kopen! Ik bestelde de geuren Grilled peaches & vanilla, Belgian waffles en Sweet apple. Er zat er ook eentje gratis bij mijn bestelling in de geur Vanilla, erg leuk!

Makeupmusthaves.nl yankee candle tarts

Votives
Een ander soort kaarsje is een votive, nooit geweten dat ze zo heten! Dit zijn kleine kaarsjes van ongeveer 5 centimeter hoog. Je hebt hiervoor ook speciale votive holders, die ik ook eentje meebestelde. Maar je kunt de votives ook gewoon op een bordje branden, of in een ander bakje, vaasje, kommetje. Ze branden minstens 15 uur.

Ik kocht de geuren Pineapple Cilantro, White strawberry bellini en Aloe water. Die laatste valt mij een beetje tegen, ik had hem anders verwacht. Maar misschien is de geur anders als ik hem aansteek. De aardbeien-votive is aan terwijl ik dit typ, een erg lekkere, zoetige geur!

Makeupmusthaves.nl yankee candle votives en houder

Small jars
Als laatste kocht ik nog twee small jars, dit zijn kleine potjes met daarin de kaars. Deze hebben 25 tot 40 branduren. Ik kocht de geuren Summer peach en Sicilian Lemon. Die eerste lijkt me heel erg lekker ruiken! Die tweede kocht ik een beetje om mijn man over te halen, want die houdt van citroen. Toen ik hem rook kreeg ik jammer genoeg (maar begrijpelijk) een beetje een Citronella anti-muggenkaars idee. Hopelijk heb ik dat gevoel niet als ik hem uiteindelijk aan doe!

Makeupmusthaves.nl yankee candle small jars

Andere formaten
Meer heb ik niet gekocht. Er zijn echter ook nog medium jars en large jars. En ik zag zelfs dat ze zogenaamde car jars hebben, die kun je in de auto hangen voor een geurtje.

Naast Yankee Candle zijn er uiteraard ook nog andere merken geurkaarsen. Maar ik had al veel over Yankee Candle gehoord, dus ik wilde het eens proberen. Tot nu toe valt het me nog niet tegen! Ik kan erin ieder geval wel weer een wintertje tegenaan.

Hoe breng jij gezelligheid in huis? Houd je ook van geurkaarsen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Sfeer in huis met Yankee Candle geurkaarsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top