SHAB Browaholic Brow Pen || Review

Je las het al in mijn artikel over het SHAB assortiment met producten voor de ogen. Half december bracht SHAB een nieuw product uit: de Browaholic Brow Pen in zeven tinten. Ik probeerde de kleur ‘Blond’ de afgelopen weken uit en in dit artikel lees je er alles over!

SHAB Browaholic Brow Pen nieuw 2022

Half december bestond het merk SHAB twee jaar en ter er ere van die gelegenheid bracht het merk dit Browaholic wenkbrauwpotlood uit. Deze brow pen is een hoog gepigmenteerd, zacht potlood die je gebruikt voor zowel strakke als wat natuurlijkere wenkbrauwen. Met deze brow pen wordt het SHAB assortiment weer wat verder uitgebreid!

Alle producten worden dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd en zijn vegan. Zo ook dit wenkbrauwpotlood. Op het doosje vind je naast icoontjes voor de twee voorgaande kenmerken ook de lijst met ingrediënten.

Ingredienten wenkbrauwpotlood

In het doosje zit dan de brow pen, die er eigenlijk uitziet zoals je verwacht van dit soort wenkbrauwpotloodjes. Een lange, dunne huls met in dit geval roségouden letters om het merk en de naam aan te geven.

SHAB Browaholic Brow Pen review

De SHAB Browaholic Brow Pen is er in zeven tinten, ik heb de kleur ‘Blond’. Dit wordt met een stickertje aangegeven op zowel het doosje als de pen zelf.

Close-up spoolie van wenkbrauwpencil

De brow pen heeft twee kanten: aan de ene kant vind je een spoolie (wenkbrauwborsteltje) en aan de andere kant een dun pennetje. Het pennetje kun je omhoog draaien.

Dunne punt browpencil kleur blond

De SHAB Browaholic Brow Pen in gebruik

Dagelijks gebruik ik een wenkbrauwpotlood om mijn, bijna niet bestaande, wenkbrauwen bij te tekenen. Ik was dan ook benieuwd of de SHAB Browaholic Brow Pen me zou bevallen.

Wat me het eerste opviel was dat het een warmere tint is dan ik gebruikelijk kies. Er zijn een aantal koelere tinten beschikbaar, maar die zijn wat donkerder. En daardoor waarschijnlijk ook niet helemaal passend voor me.

SHAB Browaholic Brow Pen in kleur Blond

Maar ondanks dat de kleur niet helemaal matcht met mijn gebruikelijke voorkeur, probeerde ik hem natuurlijk wel uit! Uiteindelijk wen je namelijk wel aan wenkbrauwen met een andere tint.

SHAB Browaholic Brow Pen in kleur Blond op wenkbrauw

De Browaholic Brow Pen van SHAB geeft gemakkelijk kleur af en de punt is smal. Zo kun je, vooral als hij nog scherp is, goed haartjes bijtekenen. Ook kun je gebruik maken van twee kleuren. Bijvoorbeeld een lichtere tint als basis en een wat donkerdere tint om haartjes te tekenen.

Ook al zou ik de volgende keer een andere, wat koelere, tint kiezen: de kwaliteit van dit wenkbrauwpotlood is prima. Neem SHAB dus zeker in overweging als je een nieuwe brow pen zoekt!

Meer informatie

De Browaholic Brow Pen van SHAB is beschikbaar in zeven tinten en te koop via SHAB.nl en Douglas. De Brow Pens kosten € 24,95 per stuk (0,08 gram). Alle producten van dit merk zijn vegan en cruelty-free. Meer zien van het assortiment? Bekijk dan dit artikel: SHAB oogproducten 2022.

Gebruik jij graag dit soort wenkbrauwpotloden?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top