SHEGLAM So Sub-lime palette || Review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een SHEGLAM oogschaduwpalette uitprobeerde. Die eerste keer was niet echt een succes, maar ik zag de laatste tijd zoveel goede reviews dat ik besloot het merk nog een kans te geven. Zou dit SHEGLAM So Sub-lime palette beter zijn? Lees mee!

SHEGLAM GLAM 101 eyeshadow palette

Toen ik een tijdje geleden mijn bestelling bij SHEIN plaatste besloot ik dus weer een oogschaduwpalette in mijn mandje te doen. Ik wilde er in ieder geval eentje uit een andere reeks dan de vorige (dat was een vierkant 9-pans palette). En een kleine om het uit te proberen omdat ik toch wat sceptisch was. Het werd een SHEGLAM GLAM 101 palette in de variant So Sub-lime.

Sheglam oogschaduwpalette groen

Hij komt in een licht gekleurd doosje met op de achterkant alle ingrediënten. De SHEGLAM GLAM 101 productlijn bestaat uit vier verschillende varianten. Ik zie er op de website momenteel nog maar 3 staan, waaronder deze So Sub-lime.

Sheglam So Sub-lime eyeshadow palette

Het palette zelf is van plastic en voelt degelijk aan. De voorkant is doorzichtig, zodat je meteen de kleuren ziet. Ter vergelijking: het palette en de pans zijn een stuk groter dan de Catrice 5-in-a-box paletten. Ik denk dat je ze qua formaat kunt vergelijken met de Colourpop paletten met 5 pans, maar die heb ik zelf niet.

So Sub-Lime oogschaduwpalette met groen, geel en oranje

Op de achterkant van het palette zelf staat niet veel informatie, je vindt er wel de naam van het palette terug.

Achterkant SHEGLAM Glam 101 oogschaduwpalette

Het So Sub-lime palette in gebruik

Het SHEGLAM So Sub-lime palette heeft best uitgesproken kleuren: geel, olijfgroen en bruin zijn mat. De oranje en wat lichtere groen zijn shimmers.

SHEGLAM 5-pans palette oogschaduw

Bij het vorige SHEGLAM palette merkte ik het al bij de swatches: ik moest toen erg veel moeite doen om überhaupt iets van kleur op mijn arm te krijgen. Bij dit palette ging dat verrassend goed!

Swatches Sheglam Glam 101 So Sub-Lime palette

De matte groen en bruin bleven een klein beetje achter, maar de shimmer en mat gele oogschaduw zijn erg goed gepigmenteerd. Tijd voor een ooglook dan, in het thema van ‘So Sub-LIME’.

Ooglook met Sheglam So Sub-Lime oogschaduwpalette

En ook hierbij werd ik verrast. De kleuren waren gemakkelijk om aan te brengen op mijn oogleden. De kleuren bleven tijdens het blenden mooi.

Bij deze ooglook maakte ik overigens gebruik van de Makeup Revolution Ultimate Eye Base als basis, SHEGLAM wimpers en Morphe x Nyane geel potlood op mijn waterlijn.

Ik denk dat SHEGLAM (of SHEIN) de afgelopen maanden een positieve transformatie heeft ondergaan en merkbare verbeteringen heeft doorgevoerd bij haar oogschaduws. Of ik had net een slecht palette te pakken de vorige keer, dat kan natuurlijk ook.

Meer informatie

Het SHEGLAM Glam 101 So Sub-lime oogschaduwpalette bevat 5,4 gram oogschaduw en kost € 4. Je bestelt hem natuurlijk bij SHEIN. Ze verzenden van buiten de EU, maar ik heb nog nooit invoerrechten of douanekosten hoeven te betalen.

Heb jij al eens make-up van SHEGLAM geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top