Shoplog: Action en Max&More

Als je naar Action rijdt, weet je dat je standaard teveel gaat kopen… Tijd voor een shoplog met Action, Max&More én Meeki producten!

De saaie dingen zoals schoonmaaksponsjes en vuilniszakken heb ik maar achterwege gelaten in deze Action en Max&More shoplog. Dus in dit artikel vind je alleen de beauty gerelateerde items die ik kocht!

Brush cleaning
Mijn make-up kwasten maak ik schoon met babyshampoo. Sinds een tijdje heb ik zo’n cleaningtool ding met ribbels van Boozyshop om ze dan overheen te halen. Maar dat ding is wat klein en werkt voor kleine kwasten goed, maar voor face brushes is dat wat lastiger. Toen ik onderstaande producten zag bij Action, besloot ik ze meteen mee te nemen!

Makeup brush cleaner action

De ‘makeup brush cleaning mat‘ heeft zuignappen en kun je dus vastzetten op je wastafel. Dat vond ik wel een groot pluspunt! De brush cleaner zelf ruikt goed, lekker fris. Ik schrok wel een beetje van wat op de achterkant staat: ‘Veroorzaakt ernstig oogletsel.’ En dat gebruik je dan om je oogkwasten mee schoon te maken? Ik ga ze maar goed afspoelen na gebruik denk ik, al staat niet op de verpakking dat dat nodig is. De brush cleaner zelf kostte € 0,89 en het matje € 1,49.

Make-up kwasten
Ik zocht al een tijdje een vervanging voor mijn favoriete Catrice facebrush. Ja, het is een favoriet, maar ik heb hem ook al járen. Hij werkt nog goed, maar ik wilde graag alvast een backup. In de Action kwam ik onderstaande Kabuki brush tegen. Niet helemaal een één op één vervanging van mijn facebrush, maar zeker het proberen waard voor € 1,19. Wat ik alvast erover kan zeggen is dat hij erg zacht is!

Max & More Action kwasten makeup kabuki angled

Verder wilde ik wat stevige kleine kwastjes om wat kinderen te schminken dit weekend en dit waren de enige die ik kon vinden. Uit deze serie hadden ze ook nog andere oogmake-up kwasten. Ze kostten € 0,74 per stuk.

Max&More Makeup Fixing spray
Ik had al uit verschillende hoeken goede verhalen gehoord over deze setting spray! Nu zag ik hem liggen en heb ik hem meteen meegenomen voor € 1,49. Ik zag bij mijn Action alleen de blauwe Hydrating variant, maar ze hebben ook een roze en witte fles.

Max and More hydrating makeup fixing spray blauw

Ik heb er even mee gespoten om hem te ruiken, de geur is goed gekeurd! Maar ik heb hem nog niet echt uitgetest, dus dat gaat komende week gebeuren.

Gezichtsmaskers
Wow, wat hebben ze het assortiment met gezichtsmaskers uitgebreid de laatste tijd! Er was véél keuze in vooral sheetmasks, dus ik kon eigenlijk niet kiezen. Uiteindelijk ging ik naar huis met twee dieren sheetmasks voor € 0,62 per stuk en twee Korean gezichtsmaskers (ook sheetmasks) voor € 0,99 per stuk.

Action sheetmasks korean dieren gezichtsmaskers

De dieren gezichtsmaskers koos ik eigenlijk vooral om hoe ze eruit zien. De Korean sheetmaskers leken me lekker. Avocado en honing, ik kon er niet tussen kiezen!

Max & More lipliners
En als laatste kocht ik nog twee lipliners van Max & More. Twee nude kleuren: 301 Naked Nude en 302 Rusty Rose. Ze hadden nog 3 kleuren in mijn filiaal geloof ik. Maar nude, niet te opvallende tinten hebben dan toch wel mijn voorkeur.

Max&More lipliners nude kleuren
Max&More lipliners 301 Naked Nude 302 Rusty Rose

De swatches zien er echt goed uit vind ik! Ik heb ze nog niet op mijn lippen geprobeerd, maar de formule is heel zacht. Ze geven snel kleur af zonder dat je veel druk hoeft uit te oefenen en de tinten zelf zijn ook nog eens heel mooi. Ik ga hier veel plezier van hebben! De Max & More lipliners kosten € 0,89 per stuk.

Max&More lipliners 301 Naked Nude 302 Rusty Rose swatches

Meeki oogpotloden set
Al een aantal keren had ik bij Action deze Meeki oogpotloden set vastgehad. Ik had een beetje het vooroordeel dat 10 oogpotloden voor € 1,99 (dus 20 cent per stuk!) geen kwaliteit kon zijn. En dus liet ik ze steeds hangen. Maar naarmate ik meer foto’s op Instagram zag, wilde ik ze toch zelf proberen!

Oogpotloden set Meeki Action

Dus ook deze gingen mee in mijn winkelmandje. De kleuren die erin zitten vind ik erg leuk. Vooral Ocean iris, de turquoise tint, vind ik erg mooi. Een aantal kleuren had ik al wel in mijn make-up collectie, maar een extra potlood voor in je tas is nooit weg (en had ik al gezegd dat ze maar 20 cent per stuk kosten?!).

Achterkant oogpotloden set Meeki Action beauty

Ik vind het erg leuk dat Meeki in ieder geval de moeite heeft genomen om de potloden een naam te geven. Ik ging de potloden swatches en merkte meteen dat ze erg zacht zijn, niet afbrokkelen en prima kleur afgeven. Ik moet zeggen, ik had harde potloden verwacht waar amper kleur af kwam. Maar dat was dus zeker niet zo! Wel dacht ik even dat ik de volgorde door elkaar had gegooid door de derde swatch, een soort rood in plaats van bruin. Die had ik even niet zien aankomen. Het is wel een mooie diepe tint, dus zeker een aanwinst.

Swatches oogpotloden set Meeki

Al met al ben ik blij dat ik de ‘gok’ genomen heb! Volgens mij ga ik veel plezier beleven van deze potloden. Bruin gebruik ik regelmatig in plaats van zwart en de kleurrijke oogpotloden zijn goed te combineren met wat meer fleurige ooglooks!

Oogpotloden van Meeki, gekocht bij Action

Tot zover de shoplog van mijn bezoekje aan Action, met ook artikelen van Max&More! Vóór ik thuis was had ik alweer nieuwe dingen in gedachten die ik eigenlijk ook had willen kopen, dus het is maar goed dat ik er niet iedere week kom…

Wat heb jij laatst gekocht bij Action of waar ben je heel nieuwsgierig naar?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Shoplog: Action en Max&More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top