Shoplog: Born Pretty Store

Ik heb er even op moeten wachten, maar een paar dagen geleden kwam mijn bestelling van Born Pretty Store binnen! Ik had daar half november wat nailart spulletjes besteld. Kijk mee naar mijn Born Pretty Store shoplog!

Shoplog Born Pretty Store nailart spulletjes

Nailart stempel

Het eerste waar ik naar zocht was een goede stempel om nail art met een stempel aan te kunnen brengen. Ik gebruik er momenteel heel af en toe ééntje, een oude van Essence. Maar ik had het idee dat er wel betere op de markt zijn. Ik zag deze leuke konijnenstempel en heb hem meteen in mijn winkelmandje gedaan! Binnenkort maar eens kijken of stempelen met nagellak zo beter gaat. Bij deze bunny stamp kreeg ik twee scrapers die ik ook wel kan gebruiken!

Born Pretty Store Stamp scrapers stempel nailart

Stamping plates

Stempelen zonder stamping plates wordt wel erg lastig. Ik heb er momenteel twee, maar was op zoek naar leukere figuurtjes. Ik koos voor eentje in kerstthema, een Halloweenthema (want in de uitverkoop), één met diverse icoontjes en wat florale stempelplaten. De blauwe folie moet er uiteraard nog af.

Born Pretty Store stamping plates stempelplaten

Nagelstickers

Ik kocht ook een paar velletjes nagelstickers. Een makkelijke manier om je nagels op te leuken! Dit kon je ook zien in mijn artikel over de Essence From Santa With Love nagelstickers. Ik koos nu voor een velletje winterse sneeuwvlokken en zwarte bloemen. Heel basic dus eigenlijk!

Born Pretty Store nagelstickers

Steentjes en figuurtjes

Ik besloot meteen nog wat rhinestones en figuurtjes uit te zoeken. Ze hebben zoveel in de webshop! Dus het duurde even voor ik mijn keuze had gemaakt. Uiteindelijk is het een wieltje geworden met verschillende kleuren steentjes en een box met 12 verschillende figuurtjes zoals je op de foto kunt zien. Daarnaast heb ik nog een paar ‘scherven’ gekocht, waarbij ook gouden maantjes en volgens mij ook sterretjes zitten. Die figuurtjes vind ik leuk om te gebruiken bij ooglooks.

Gemstones figuren steentjes nailart

Swatch stencils

Ken je die mooie swatches van oogschaduwpaletten of lipsticks? Ik vind die er altijd zo tof uit zien! Dus toen ik bij Born Pretty Store swatch stencils zag, heb ik die ook meteen besteld. Nu nog een nieuw oogschaduwpalette aanschaffen…!

Born Pretty Store swatch stencils makeup

Meer informatie

Tot zover mijn Born Pretty Store shoplog! Born Pretty Store is een internationale webshop voor alles wat te maken heeft met nagels, nagellak en nailart. Ik had er nog nooit besteld, maar het is me opzich goed bevallen. Voor alles in deze shoplog betaalde ik zo’n 15 euro! Dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Je moet er wel rekening mee houden dat je bestelling zo’n 3-4 weken onderweg is.

— Dol op shoplogs? Bekijk hier de Action shoplog! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Shoplog: Born Pretty Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top