Shoplog: Koreaanse skincare van MeSoYou

Sinds een aantal weken zie ik vooral op Instagram over sheetmasks voorbij komen. Mijn tot nu toe enige ervaring met een sheetmasker was geen groot succes maar ik wilde het nog een kans geven. Tijd om te shoppen voor wat Koreaanse skincare producten!

Sheetmaskers zijn namelijk ontdekt door de Geisha’s in Japan, maar werden al snel ‘overgenomen’ door Zuid-Koreaanse vrouwen. Een sheetmasker is een masker wat gedrenkt is in een serum. Je hebt diverse werkingen, diverse merken en diverse geuren. Voor ieder wat wils dus! Op Instagram zag ik regelmatig de webshop MeSoYou voorbij komen en ik besloot daar een bestelling te plaatsen. Uiteraard voor sheetmasks, maar uiteindelijk bestelde ik nog wat meer Koreaanse skincare om uit te proberen!

Sheetmasks
Ik kocht deze vier sheetmasks, waarvan ik er inmiddels al eentje heb geprobeerd! Het masker uit het Revitalizing Jelly Pack van Yadah paste goed op mijn gezicht, rook best lekker en gaf een fijn gevoel op mijn huid. Ook het verwijderen van mijn gezicht ging goed. Wel vind ik het altijd jammer dat ik zoveel serum weg moet gooien wat nog in de verpakking is achtergebleven.

Mesoyou webshop Koreaanse sheetmaskers Yadah Benton

De andere drie gezichtsmaskers die ik kocht ga ik binnenkort nog uitproberen. Dit eerste masker gaf me in ieder geval al een beter gevoel dan het sheetmasker wat ik een tijdje geleden eens probeerde. Misschien zijn we toch een match, sheetsmasks en ik! Op MeSoYou kosten de sheetmaskers € 2,- tot € 3,50, afhankelijk van het soort en merk dat je kiest.

Een review over het Aloe Soothing Mask Pack van Benton is inmiddels online gekomen!

Koreaanse skincare
Ik kocht naast de sheetmasks ook nog wat andere producten. MeSoYou biedt diverse merken aan, met verschillende soorten producten. Ik wilde in ieder geval een facewash proberen. Uiteindelijk zaten de volgende items in mijn bestelling.

Mesoyou producten Koreaanse skincare

Die haarband, geweldig toch! Ik zocht al een tijdje naar zoiets met oortjes, dus toen ik deze zag zat die als eerste in mijn winkelmandje! Hij kostte € 2,95 wat ik eigenlijk niet zo duur vind!

Maar goed, de facewash. Het is de Foam Cleanser van Qyo Qyo geworden. Mijn plan is om hier nog een uitgebreidere review over te maken. Ik heb hem nog maar één keertje gebruikt, dus kan er nu nog niet veel over vertellen. Inmiddels staat de review van de Qyo Qyo Foam Cleanser online!

Verder heb ik een exfoliator gekocht van Iunik. Deze ruikt fris, maar heeft wel een soort ‘zeepgeur’ die ik wat minder aangenaam vind. De limoengeur komt er wel wat doorheen. Verder werkt hij prima!

De Orchid Flower Aqua Stick van The Orchid Skin is te gebruiken bij een droge huid en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Bijvoorbeeld goed om te gebruiken onder je ogen. Daarbij geeft hij een wat koelend gevoel, heerlijk bij warme dagen als deze! Hij heeft een lichte, bloemige geur.

Bestelling
Mijn bestelling kon ik gewoon betalen met iDeal en werd dezelfde dag nog verzonden! Alle producten zaten netjes verpakt inclusief een lief handgeschreven kaartje van de eigenaresse van MeSoYou. Ook zaten er maar liefst drie samples bij die ik ook zeker nog wil proberen!

Mesoyou bestelling kaartje Koreaanse samples

Al met al was mijn eerste bestelling voor Koreaanse skincare, mét sheetmasks, een goede ervaring! Ik ga de producten de komende tijd vaker gebruiken en ben benieuwd hoe ze me gaan bevallen!

Ben jij bekend met Koreaanse skincare? Gebruik je wel eens sheetmaskers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top