Shoplog: Kruidvat en Essence

Vandaag bezocht ik Kruidvat en kocht ik wat leuke items, ook van de herfst / winter 2019 collectie van Essence: tijd voor een shoplog met veel foto’s, kijk mee!

Kruidvat
Van Kruidvat zelf kocht ik drie items. Het eerste zijn twee Fruity cocktail peel off masks (in 1 verpakking). Ik kocht deze voor maar liefst 89 cent! Ik ben erg benieuwd naar de geur en sowieso naar peel off masks in het algemeen. Volgens mij heb ik ooit wel eens een peel off mask geprobeerd, maar dat moet al erg lang geleden zijn want ik kan me er niet veel meer van herinneren. Tijd voor een nieuwe ervaring dus!

Kruidvat Fruity Cocktail peel off masks gezichtsmaskers

Het tweede item wat ik kocht was deze overheerlijke Mango-licious Showerjelly van Catch & Shine. OMG, wat ruikt deze lekker! Ik wilde hem opeten, maar het leek me verstandiger om dit gewoon niet te doen. Nu heb ik al de hele dag zin in mango-ijs…

Kruidvat Catch & Shine Shower jelly Mango-licious

Het idee van een jelly in de douche vind ik wel grappig. Ik heb eerder jelly’s van Lush gehad. Het is niet altijd even handig in gebruik (want, glibberig), maar ik ben benieuwd of deze van Catch & Shine me beter bevalt! De geur maakt in ieder geval veel goed. Ik betaalde € 1,99 voor 100 ml, de jelly is er in nog 4 andere (waarschijnlijk ook heerlijke) uitvoeringen!

Catch & Shine Kruidvat Showerjelly Mango-licious

Als laatste kocht ik van Kruidvat kleurcrème in de kleur Flamingo. Ik vind roze haar stiekem heel erg tof, maar heb nooit de stap durven zetten naar haarverf in die kleur. Bang wat mensen zouden denken, en of het me wel leuk zou staan. Deze kleurcrème is wat minder definitief, want hij houdt als het goed is 3 tot 10 wasbeurten. Dus dan ben je er na een aantal weken alsnog vanaf.

Kruidvat kleurspoeling roze uitwasbaar

Ik ben van plan alleen de onderste laag van mijn haar te doen. Van mezelf heb ik donkerblond haar, dus ik ben benieuwd of je überhaupt iets van ziet en wat het effect zal zijn. Nu nog even de moed verzamelen om het ook daadwerkelijk aan te brengen… Ik betaalde € 3,99 voor dit flesje van 125 ml.

Essence
Ik zag dat al een deel van de nieuwe Essence herfst/winter 2019 update in de winkel lag! En nog vrijwel onaangeroerd, zo heb ik de collecties het liefste. Ik nam een oogschaduwpalette mee! Dit Crystal Power oogschaduwpalette kost € 5,99. Meer kun je lezen in het artikel wat ik over deze Essence Crystal Power oogschaduwpalette schreef. Daarnaast kocht ik de nieuwe Essence What the Fake mascara voor € 3,59.

Essence Crystal Power 2019 oogschaduwpalette

Tot zover mijn shoplog met Kruidvat en Essence producten! Heb jij al nieuwe Essence producten gespot in de winkel?

Eén reactie op “Shoplog: Kruidvat en Essence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top