Shoplog: Makeup Revolution, Catrice, Essence

Gisteren stopte ik even bij Kruidvat om te kijken of er nog interessante aanbiedingen waren of nieuwe producten die ik wilde uitproberen. Het werd een interessante trip, met aankopen van Makeup Revolution, Catrice en Essence. Daarom in dit artikel een mini shoplog!

De eerste twee artikelen heb je misschien al op Instagram voorbij zien komen, het zijn oogschaduwpaletten van Makeup Revolution. Een merk wat ik eigenlijk pas een half jaar ken, maar wat mijn huidige make-up collectie toch wel aan het overheersen is.

Makeup Revolution
Ik zag dat je bij Kruidvat het Makeup Revolution Iconic Pro 1 of 2 palette gratis kreeg als je voor 10 euro make-up van het merk kocht. Ik had al langer mijn oog op het oogschaduwpalette van Soph laten vallen. Nu was de tijd aangebroken om het mee naar huis te nemen!

Het palette heeft hele mooie kleuren, zowel shimmer als mat. Het zijn voornamelijk warme tinten en ze zijn (zoals het nu lijkt) goed te combineren. Ik kijk al uit naar de ooglooks die ik hiermee kan maken!

Ik heb een aantal kleuren geswatched, zowel de matte oogschaduw als de shimmers. Dat maakte me alleen nog maar meer enthousiast om snel met die oogschaduwpalette aan de slag te gaan!

Omdat het Makeuprevolution xSoph palette iets duurder was dan 10 euro, mocht ik ook een Iconic Pro palette mee naar huis nemen! Ik koos voor Iconic Pro 1, want 2 had ik eerder al eens aangeschaft. Het eerste Iconic Pro palette bevat wat meer koelere tonen en neutrale oogschaduws.

En ook van dit palette heb ik natuurlijk weer wat swatches genomen. Met dit palette kun je weer allerlei kanten uit!

Nagellak
Ik schafte ook twee nieuwe nagellakken aan. Eén van Catrice en één van Essence. Van dit laatste merk koos ik een vrolijke, zomerse gele nagellak: 34 Mrs. Brightside. En van Catrice koos ik een lak in donkergroen: 84 My Heart Beats Green Right Now. Bij het opendraaien ging de ‘dop’ er al meteen af, dat was wat minder. Maar de lak zelf is fijn. Ik gebruikte hem al bij mijn nailart die morgen online komt!

De gele nagellak van Essence had wel een aantal lagen nodig om netjes dekkend op mijn nagels te komen (streeploos). Maar toen waren mijn nagels wel meteen voorzien van een zomerse kleur!

En de rest
Naast bovenstaande dingen kocht ik nog twee items. Wimperlijm van Catrice om nepwimpers mee aan te brengen. Dat heb ik nu een paar keer gedaan zonder goede lijm en dat lukte niet heel goed. Dus hopelijk krijg ik een beter resultaat met de Catrice wimperlijm.

Daarnaast kocht ik van Essence nog een zogenaamde Lash primer. Die breng je aan voor je mascara opdoet. Het is een primer voor mascara die belooft je wimpers meer volume te geven. Ik ben benieuwd!

Heb je ervaring met één van bovenstaande artikelen? Wat was jouw laatste make-up aankoop?

Tags: Oogschaduwpalette, Shoplogs

1 reactie op “Shoplog: Makeup Revolution, Catrice, Essence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *