Shoplog: nailart goodies!

Op Instagram zie ik vaak de meest toffe nailart creaties voorbijkomen en dat wilde ik natuurlijk zelf ook kunnen! Daarom kocht ik online wat nailart goodies, in dit artikel een shoplog.

Het lijkt wel alsof ik niets anders doe dan shoppen, als ik kijk naar de shoplogs die de afgelopen weken al voorbij kwamen. Bijvoorbeeld van Action en Max&More en Kruidvat en Essence. Maar, ter verdediging, deze nailart goodies shopte ik al begin augustus. Maar ik kocht ze op eBay en dat heeft dan altijd even tijd nodig. Het laatste pakketje kwam vorige week binnen! Ik ben volgens mij nog één van de weinigen die ’trouw’ is gebleven aan eBay, in plaats van over te stappen op AliExpress.

Wax pencil en water decals
Ik zocht een manier om niet meer zoveel te hoeven prullen met van die kleine steentjes. Tot nu toe bracht ik ze aan met een pincet, maar daarmee beschadigde ik mijn nagellak nog wel eens. Ik las over zogenaamde ‘wax pencils’, waarmee je de steentjes makkelijk kunt oppakken. Ik moet nog even kijken hoe dat precies werkt, maar ik hoop dat het me gaat helpen!

Nailart wax pen en water decals gekocht shoplog online

Ook wilde ik eens water decals op mijn nagels proberen, dus ik kocht drie velletjes. Bloemen en bladeren vind ik altijd mooi staan. Ik ga ze binnenkort een keertje proberen, dan zul je ze zien verschijnen op deze beautyblog!

Striping tape
Nog zoiets wat er altijd tof uitziet: striping tape. Dit lijkt me een relatief makkelijke manier om je nagels op te leuken. Het is heel dun soort plakband wat in verschillende kleuren en diktes te verkrijgen is. Ik kocht meteen maar een hele set en heb ze in een klein bakje gedaan om ze handig te bewaren en in één oogopslag te kunnen zien.

Nailart striping tape plakband

Nagelfiguurtjes
Geen idee hoe je dit precies noemt, maar ik kocht ook nog verschillende setjes met figuren die je op je nagels kunt doen als nailart. Ik heb drie wheels met zwarte, zilveren en rosé-kleurige figuurtjes. En een los bakje met gekleurde, zomerse figuurtjes zoals bloemen, flamingo’s en ananassen.

nailart figuurtjes zilver, roségoud, zwart, gekleurd

Nailart penselen
En als laatste, maar misschien wel de fijnste aanwinst: nailart penselen! Deze zijn echt heel dun en klein, ik wil eigenlijk nog een set zodat ik ze ook kan gebruiken voor make-up. Ik heb ze nog niet gebruikt maar ben wel benieuwd of het met de penselen makkelijker is om bijvoorbeeld figuurtjes op mijn nagels te tekenen.

Nailart set penselen brushes gekocht online

Dit was de shoplog met nailart goodies! Ben jij al overgestapt op AliExpress, of koop je ook nog bij eBay? Of koop je misschien wel helemaal niet op zulke sites?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top