Shoplog: Outfits passend bij mijn sterrenbeeld

Je hebt ze vast wel eens gezien op Instagram, Facebook of Pinterest: outfits gematcht bij ieder sterrenbeeld. Ik besloot er eens een paar bij elkaar te zoeken en te shoppen naar mijn sterrenbeeld: Tweelingen. In dit artikel zie je of ik geslaagd ben, kijk mee!

Kleding van SHEIN shoplog

Zoals je hierboven al kunt zien shopte ik bij SHEIN. De kleding die ik daar kocht combineerde ik met items die ik al in mijn kast had liggen. Ik stelde vier outfits samen op basis van afbeeldingen die ik tijdens mijn zoektocht op internet tegen kwam.

Er staat op bij deze bron geen maker of bron en die heb ik helaas ook niet kunnen achterhalen omdat dit soort afbeeldingen erg veel gedeeld en opnieuw gepost worden.

Outfit 1: Kleding voor een warme dag

Op deze eerste afbeelding staan roze, vooral zomerse outfits. Deze eerste outfit is dan ook bij uitstek geschikt voor een warme dag. Deze afbeelding gaat ervan uit dat iedereen van roze houdt. Ik vind roze een mooie kleur, maar draag het gek genoeg niet zo vaak als kleding. Bij Tweelingen (Gemini) zag ik als basis een opvallende roze top gecombineerd met een denim short.

Roze outfits passend bij je sterrenbeeld

Zo’n soort denim short had ik nog in de kast liggen. Hij is van Clockhouse (C&A) en al een aantal jaren oud. Ik draag hem eigenlijk alleen thuis op echt hete dagen, ik vind het te bloot voor buitenshuis (ieder z’n ding).

Op een lekker zomerse dag draagt een Tweelingen dit

Het roze hemdje kocht ik nieuw bij SHEIN. Hij is iets lichter roze dan op de voorbeeldafbeelding. Toevallig had ik dezelfde top een paar maanden geleden al in een andere kleur gekocht voor de zomer. Deze ga ik dan ook zeker dragen, de roze variant vind ik namelijk ook erg leuk. Het hemdje valt los en is erg luchtig. Ik draag hem in de maat S, hij kostte € 5.

Passende roze accessoires kon ik helaas niet zo snel vinden, dus ik heb het bij de kleding gehouden.

Outfit 2: Casual outfit

De tweede outfit is het meest out of my comfort zone. Een cropped top in okergeel (een mooie kleur, maar zou ik zelf niet zo snel kiezen). En het was ook niet de spijkerbroek ansich die me wat afschrok, maar wel het model. Een soort high waist boyfriend jeans, dacht ik te zien.

Sterrenbeelden en outfits met denim

De laatste jaren draag ik wel wat hogere broeken (hoger dan heupbroeken), maar niet zó hoog. Ik heb me daar dan ook een beetje op verkeken toen ik gewoon een spijkerbroek uit mijn kast pakte. Die is overigens van G-Star.

De casual outfit voor sterrenbeeld Tweelingen

Het shirtje matcht wel precies met de voorbeeldfoto! Die is uiteraard wel van SHEIN en kost € 4,99. Ik bestelde hem in maat M, want ik was bang dat hij anders wat te kort zou worden. In combinatie met mijn eigen spijkerbroek vind ik de hoeveelheid blote buik nog steeds wat te veel. Misschien toch combineren met een ander model broek en dan is het best een leuke outfit voor als het eindelijk wat warmer wordt!

Outfit 3: Sportief of toch gewoon op de bank?

De derde afbeelding met outfits passend bij je sterrenbeeld laat vooral wat sportievere kleding zien. Vooral bij Tweelingen: een mosgroene sweater met een strakke sportlegging. De witte Converse All Stars zitten sowieso al jaren in mijn vaste zomercollectie, dus dat klopt heel goed! Sweaters heb ik ook genoeg, maar sportleggings draag ik echt alleen als ik ga sporten, niet ‘zomaar’.

Sportieve outfits per sterrenbeeld

Bij SHEIN kocht ik een groene sweater. Helaas kon ik geen mosgroene vinden, dus het werd een mintgroene. Stiekem vind ik dat eigenlijk ook een stuk mooier. Hij is eigenlijk vrij dun, wat wel aangenaam is als het wat warmer wordt. Je kunt hem dan vaker aan, want je kunt er altijd een hemdje of zelfs longsleeve onder doen voor warmte. Hij kostte bij SHEIN € 9, ze hadden deze in meer dan 10 kleuren. Op de website leek hij overigens wel iets donker, maar ik ben blij dat hij juist wat lichter van kleur is. Ik ga hem zeker vaak dragen!

Outfit om te sporten of toch op de bank?

Zoals ik al zei is een sportlegging voor mij niet echt iets wat ik normaal overdag draag. Maar deze broek zit superfijn! Ik heb hem bewust in een wat grotere maat genomen (maat L), zodat hij niet te strak zou zitten. Daardoor zit hij misschien te los om bijvoorbeeld in te hardlopen, maar is hij juist om overdag te dragen erg comfortabel. Hij is érg high waisted en lang genoeg. Ik betaalde er € 8 voor en ga hem misschien toch wel vaker aandoen!

Outfit 4: Tijd voor een terrasje!

Nu de terrassen weer (gedeeltelijk) open zijn, moest ik deze leuke terrasoutfits er wel bij doen! Dit is ook eigenlijk de outfit waar het mee begon. Ik vond de Gemini-outfit namelijk zó leuk, dat ik al snel op zoek was naar een denim blouse. En zo kwam ik op het idee om meer outfits te zoeken die bij mijn sterrenbeeld horen. Zo probeer je nog eens wat anders uit!

Zomerse outfits passend bij je sterrenbeeld

De rok die ik hieronder draag kan je bekend voorkomen. Ik kocht hem namelijk al eerder bij SHEIN en liet hem zien in mijn SHEIN shoplog van november 2020. Ik moet zeggen dat ik hem nog niet zo vaak heb gedragen, want winter en thuiswerken (joggingbroeken en sweaters!). Maar dat ga ik zeker wel doen deze zomer. Zeker nu ik hem gecombineerd heb in deze leuke outfit.

Een terrasje pakken met deze outfit

De rok moet nog wel iets meer in mijn taille zie ik op de foto’s, dus daar moet ik de volgende keer even op letten. De spijkerblouse vond ik een aantal weken geleden bij een lokale kringloopwinkel! Hij is van Vila en ik kocht hem voor 4 of 5 euro. Het witte topje is een cropped hemdje wat uiteraard van SHEIN komt. Hij is verder vrij simpel, ik kocht hem voor € 4 en draag maat M.

Wat vind jij de leukste outfit? Welk sterrenbeeld ben jij en passen de outfits bij je eigen kledingstijl?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Shoplog: Outfits passend bij mijn sterrenbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top