Sieraden van Finaste

Sieraden zorgen ervoor dat je outfit helemaal af is of dat je er net iets verzorgder uit ziet. Iedereen heeft een andere stijl qua sieraden en dat is waar Finaste goed in is: voor iedereen is wat leuks te vinden. Kijk mee naar mijn keuze!

Finaste sieraden in doosjes

Over Finaste

Ik had al vaker over de sieraden webshop Finaste gehoord, maar nog nooit iets gekocht. Ze staan bekend om hun graveerbare sieraden voor een relatief lage prijs. Daarnaast hebben ze nog tal van andere leuke sieraden in zowel goud- en zilverkleur (in veel gevallen (verguld) stainless steel of verguld zilver). Er zijn ook enkele rosé gouden items te vinden. Het was dan ook lastig om te kiezen uit zoveel moois. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een armbandje en twee paar oorbellen van Finaste.

De sieraden werden snel verzonden en geleverd. In Nederland wordt je bestelling gratis verzonden als deze hoger is dan € 30 (anders 1,95). Naar België en Duitsland worden bestellingen hoger dan € 40 gratis verzonden (anders € 3,95). Alle sieraden komen in een zwart sieradendoosjes en je kunt ze per stuk zelfs in een cadeauzakje laten komen voor € 0,75 extra. Heb je meteen een leuk cadeautje!

De oorbellen

Ik heb in beide oren twee gaatjes (en in eentje nog een helix piercing) dus ik wilde matching oorbellen. Mijn eerste keuze gaat altijd naar zilver, al ben ik de laatste tijd ook wel geneigd soms goud te dragen. Ik moet er zelf nog een beetje aan wennen geloof ik.

Zilveren oorbellen Finaste in doosjes

Ik koos uiteindelijk bovenstaande twee paren om mijn earparty samen te stellen (voor zover het een party is met twee deelnemers). De laatste tijd heb ik voornamelijk knopjes in, dus voor de afwisseling wilde ik weer oorringen. Ik word altijd aangetrokken door sterren, dus deze oorringetjes met sterren lagen al snel in mijn winkelmandje. Ze hebben een prijs van € 12,95.

Finaste zilveren oorringen met sterren
Oorringen met sterren zilver

Ik ben nog gewend dat je het bovenste smalle deel in de andere kant moet drukken, maar deze oorringen openen halverwege zodat het gemakkelijk is om ze dicht te doen. Wat me wel opviel was dat de ringetjes kleiner waren dan ik had verwacht. In de beschrijving staat dat ze een diameter van 1 cm hebben, dus ik had het kunnen weten.

Daarna was het zaak om een bijpassend setje te vinden voor in de tweede gaatjes. Er was genoeg keuze, wat het eigenlijk alleen maar lastiger maakte… Ik besloot te zoeken op sterren, waarna ik deze leuke oorknopjes vond voor € 9,95!

Zilveren oorknopjes met sterretjes
Oorknopjes sterren zilver Finaste

Ze voelen stevig aan, ik denk dat ik hier veel plezier van ga hebben! Samen met de andere sterren oorringen ziet het er ook leuk uit in mijn oren vind ik.

Oorbellen sterren zilverkleurig

Het enige nadeel vind ik, en dat zie je ook hier op de foto, dat het ringetje eigenlijk net te klein is (of mijn gaatje te hoog is gezet). Het kan net vind ik, maar de sterren eraan wiebelen zo niet veel. Ik vind het prima, maar zou je aanraden rekening te houden met de maten van de sieraden als je ze koopt.

Cirkel armbandje

Als laatste besloot ik een armbandje te kiezen om een zogenaamde armparty te starten. Ik heb zelf al verschillende armbandjes en vind het altijd leuk om ze te combineren. Daarom besloot ik een ‘neutraal’ armbandje te kiezen wat eigenlijk overal bij past. Het werd dit leuke zilveren exemplaar met een open cirkel (€ 12,95).

Finaste zilverkleurig armbandje
Finaste zilverkleurig armband cirkel details

Bij dit armbandje stond de informatie dat deze het beste past bij een polsomtrek tussen de 14 en 19 cm. Het eerste wat bij mij altijd kapot gaat is het slotje, dat zal bij dit exemplaar niet snel gebeuren denk ik. Hij voelt namelijk stevig aan, net als de cirkel zelf.

Finaste zilveren armbandje met cirkel

Voor de prijs van de sieraden krijg je, voor zover ik zo kan beoordelen, kwalitatief goede sieraden. Er zijn ook duurdere items, bijvoorbeeld degene die je kunt graveren. Dan zit je bij een armbandje rond de € 30, afhankelijk van het model.

Meer informatie

Ben je trouwens benieuwd naar de naam? Finaste is Zweeds voor ‘de mooiste’. Ik denk dat de je met de sieraden van Finaste jezelf al snel de mooiste vindt! Ik heb de klantenservice als uitstekend ervaren en ben ervan overtuigd dat er voor ieder wat leuks te vinden is in de Finaste webshop. Neem dus zeker even een kijkje als je iets nieuws zoekt!

Ga jij meestal voor goud, rosé goud of zilveren sieraden? En kies je vaak voor graveerbare sieraden?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Sieraden van Finaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top