Simpele kerst en winter nailart

Het leek me leuk om wat simpele nailart voor kerst, winter en de feestdagen op een rijtje te zetten. Met nagelstickers, glitters of twee kleuren gecombineerd maak je van je nagels zelf ook een feestje!

Nailart met nagelstickers

De meest simpele nailart is toch wel het aanbrengen van nagelstickers op je nagels. Ik deed het eerder al met de Essence kerst nagelstickers. Die heb ik ook hier weer gebruikt. Met een andere basiskleur en net andere stickertjes maak je er weer iets heel nieuws van!

eenvoudige kerst winter nailart goud nagelstickers

Ik gebruikte de Essence From Santa With Love nagelstickers op een gouden nagellak uit de Max & More Deluxe adventskalender. De kleur is 418 Golden Sunrise.

In de Max & More adventskalender zaten ook stickertjes met sterren. Die heb ik in de nailart hieronder gebruikt. Ze scheuren wel makkelijk, dus ik moest ze heel voorzichtig van het folie afhalen!

eenvoudige kerst zwart nailart goud nagelstickers

Als basis pakte ik de nagellak Muse van Makeup Revolution. De combinatie van zwart met goud heb ik altijd mooi gevonden. Deze look doet me een beetje denken aan iets wat ik bij een rockconcert zou opdoen, maar hij kan ook prima met de feestdagen!

Nailart met glitters

Glitters zijn altijd goed met kerst, toch? Ik maakte deze simpele nagels met twee kleuren uit de Essence adventskalender. Het is niet echt nailart vind ik, maar het geeft wel een leuk effect!

simpele kerst winter nailart glitters goud

Beide nagellakken komen uit de Essence adventskalender. Hoe leuk zijn die kerstige potjes? Het zijn de kleuren 6 Meet me under the mistletoe en 2 A season to sparkle.

En dan maakte ik ook nog een meer winterse nailart met losse glitters van Action. Ik voelde me een beetje Elsa van Frozen toen ik dit had gemaakt!

simpele winter nailart frozen elsa glitters

Losse glitters zijn wel tricky om te gebruiken. Je moet ze heel voorzichtig aflakken met een topcoat, anders zitten ze overal. De nagellak van TEEEZ is in de kleur 02 Cool, dit is al een wat ouder lakje uit mijn collectie.

Twee kleuren nailart

Met twee verschillende kleuren kun je veel dingen doen. Ik laat je twee opties zien, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. De eerste lijkt een beetje op de variant met glitters, maar hier heb ik op de andere nagels ook een accent aangebracht.

simpele kerst winter nailart glitters rood Max&More

De twee nagellakken komen uit de Max & More adventskalender, het zijn 422 Roby Slippers en 427 Rose Champagne.

In deze tweede nailart heb ik een patroontje gemaakt van goud, op een basis van de bruine Essence nagellak.

simpele kerst winter nailart feestdagen goud

Dit waren de inspiratiefoto’s voor een simpele nailart met kerst! Ga jij nog iets speciaals doen met je nagels rond de feestdagen?

— Meer kerst nailart zien? Bekijk hier de nailart met stamping plates! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Simpele kerst en winter nailart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top