Skin For Skin Hair Supplement || Review

Na drie maanden Skin For Skin Collagen Supplement genomen te hebben ging ik over op Hair Supplement van het merk. Collageen heeft al veel voordelen voor onder andere je huid en haar, maar in deze capsules zijn ook andere bestanddelen toegevoegd. In dit artikel vertel ik je er alles over, dus kijk nu snel verder!

Skin for Skin Hair Supplement - review

Skin For Skin Hair Supplement

Alhoewel de collageen supplementen ook voordelen voor haar en nagels hebben, zijn ze vooral gericht op het verbeteren van de huid. Met de Hair Supplements werk je aan sterker haar van binnenuit. Met één capsule per dag worden je haar en hoofdhuid verzorgd.

Haarsupplementen met biotine, zink, koper en viscollageen

Samenstelling en gebruiksadvies

Collageen is de basis voor je huid, haar en nagels. Het geeft de huid elasticiteit en stevigheid. Je haar en nagels blijven met genoeg collageen gezond en sterk. De Skin For Skin Hair Supplement capsules hebben een basis van viscollageen en zijn verder aangevuld met vitamines en mineralen die belangrijk zijn voor je haar (en tegelijkertijd ook je huid en nagels helpen). De belangrijkste zijn:

  • Biotine: helpt bij het bevorderen van gezonde haargroei en het behouden van een gezonde hoofdhuid.
  • Selenium: reguleert de talgproductie op de hoofdhuid en helpt zo bij het handhaven van een gezonde hoofdhuidomgeving.
  • Zink: speelt een rol bij de celvernieuwing en helpt bij het herstellen en behouden van een gezonde hoofdhuid, waardoor het haar gezond blijft.
  • Koper: draagt bij aan sterke bloedvaten die belangrijk zijn om voedingsstoffen voor de haarwortels aan te voeren.
  • Vitamine C: helpt de vorming van collageen wat ook van belang is voor de bloedvaten.
Informatie en samenstelling haarsupplementen met biotine en collageen

Voor de volledigheid vind je hieronder de ingrediënten:

Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Viscollageen (VIS), Zinkcitraat, Vulstof (Microkristallijne cellulose), Bamboe extract (Organisch silicea), Betacaroteen 20%, Calcium ascorbaat, Antiklontermiddel (Non-nano colloïdaal siliciumdioxide), Kopersulfaat, Riboflavine 100%, Biotine, Foliumzuur, Natriumseleniet.

Je neemt één capsule per dag tijdens een maaltijd. Meestal doe ik dat bij het ontbijt. De capsules hebben niet echt een smaak en zijn door de langwerpige vorm vrij eenvoudig om door te slikken.

Capsules viscollageen voor je sterker haar en nagels

Deze supplementen zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen. Wil je ze toch (blijven) nemen? Overleg dan even met je huisarts of verloskundige.

Supplementen zijn geen vervanger van een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Resultaat na drie maanden haarsupplementen

Je koopt de capsules per 30 stuks, goed voor een maand dus. Resultaten worden vaak pas na enkele maanden zichtbaar.

Na drie maanden haarsupplementen slikken was ik dan ook erg benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk vergat ik af en toe wel eens een capsule te nemen, maar dat is helemaal niet erg!

Close-up Skin for Skin Hair Supplement voor sterk haar

Ik had niet echt het gevoel dat mijn haar veel gezonder was geworden, tot ik de foto’s zag! De linkerfoto is drie maanden eerder genomen. Rechts zie je het resultaat na drie maanden Skin For Skin Hair Supplement slikken. Ik heb geen kappersbezoek gehad in de tussentijd zodat ik de voor- en na-foto zo goed mogelijk kon vergelijken.

Voor en nafoto Skin For Skin Hair Supplement

Mijn haar zag er heel droog en beschadigd uit, terwijl het er nu (rechter foto) veel gezonder uit ziet! Glanzend, gevoed, ietsje langer en met gezondere punten. Wow!

Mijn nagels zijn inmiddels ook wat sterker geworden en scheuren niet meer zo gemakkelijk in, dus ook daarbij is het effect van de Skin For Skin Hair Supplement capsules merkbaar.

Meer informatie

Ook sterker haar en nagels? Je koopt de Hair Supplement capsules eenvoudig via de Skin For Skin website. Voor 30 capsules betaal je € 25,95. Koop je voor meerdere maanden tegelijk, dan krijg je korting. Voor 60 stuks betaal je € 47,90 en voor 90 stuks € 65,85. De verzending is snel en voor bestellingen boven € 50 gratis.

Neem jij wel eens supplementen voor huid, haar of nagels?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top