Skincare producten van SkinPlus+

Deze week kreeg ik twee skincare producten binnen die ik had besteld bij SkinPlus+. Pak een kopje thee en een bakje popcorn en kijk mee naar mijn bestelling en eerlijke review!

Een aantal weken geleden kreeg ik ineens een berichtje op Instagram dat ik gewonnen had met een winactie van SkinPlus+! Ik was eerlijk gezegd al vergeten dat er een winactie gaande was. Maar het bleek dus dat ze een kortingscode van 40% verlootten onder de eerste 100 volgers van hun Instagrampagina. En ik was de lucky winner!

Ik besloot een kijkje te nemen op de website van SkinPlus+ en kocht uiteindelijk twee producten: een gezichtscrème en een peel-off masker. Het duurde eigenlijk best lang (3 weken!) voor ik de producten in huis had. Op de website las ik dat de artikelen verstuurd worden door de leveranciers zelf, niet door SkinPlus+. Wellicht duurde het daarom langer voor ik mijn bestelling in huis had?

Belofte SkinPlus+ website

Maar toch bleef ik met afvragen waarom het zo lang moest duren. Je kunt de status van je verzending opvragen, maar dan krijg je enkel een week waarin de pakketjes moeten komen (en die bleek twee keer een week later te worden). Toen ik de pakketjes (los van elkaar) binnen kreeg begreep ik waarom. De pakketjes kwamen rechtstreeks vanuit China! Ik dacht eerst dat ik iets op eBay besteld had wat ik alweer vergeten was…

Producten creme masker SkinPlus+ verzending beschadigd

De levertijd is sowieso een minpunt (je verwacht geen 3 weken levertijd als je iets bij een Nederlandse webshop bestelt), maar de staat waarin de producten aankwamen doet afbreuk aan de uitstraling die SkinPlus+ op haar website heeft. De site zelf ziet er namelijk goed verzorgd uit, misschien een beetje luxueus zelfs. Het is dan ook geen goed visitekaartje als de producten na drie weken aankomen zoals op bovenstaande foto te zien is…

Daarnaast had ik dus het idee dat ik een pakketje in handen had wat ik op eBay had besteld. Daar bestel ik wel eens wat dingen goedkoop zoals nailart goodies. Dit deed me dan ook denken aan goedkope skincare en ik ging me afvragen of ik deze producten dan niet goedkoper via eBay of AliExpress had kunnen kopen. Lees verder om te zien wat ik van de skincare producten via SkinPlus+ vind en of ik ze inderdaad goedkoper heb kunnen vinden!

Vibrant Tea Tree Anti-Acne Cream

Hoewel ik geen echte acne heb (wel last van onzuiverheden en kleine ontstekingen) heb ik toch deze crème besteld. Ik houd van Tea Tree in producten en het kan nooit kwaad voor mijn huid om dat te gebruiken, denk ik. Dit pakketje kwam redelijk ongeschonden bij me aan, alleen het doosje is een beetje ingedeukt. Het doosje, uiteraard inclusief gebrekkig Engelse beschrijving zoals je vaak bij producten uit China ziet.

Vibrant Glamour Tea Tree Anti-Acne cream SkinPlus+ China

Mijn eerste indruk: wat is het een klein potje! Ik heb nog even op de website van SkinPlus+ gekeken, maar kon nergens achterhalen hoe veel product erin zat. Het blijkt 30 gram te zijn, aldus de verpakking zelf. Ter vergelijking: in een potje dagcrème van Kruidvat of Olaz bijvoorbeeld zit 50 ml.

Vibrant Glamour Tea Tree Anti-Acne cream SkinPlus+

De textuur van de crème is prima, zoals je verwacht van een crème. Het is wit en smeert goed uit. Ook trekt hij snel in de huid wat ik een groot pluspunt vind. De geur daarentegen is niet echt mijn ding. Nou heb ik dat wel vaker met Tea Tree producten, ik moet daar altijd even aan wennen. Maar in deze crème zit ook een soort muffige geur ofzo. Lastig uit te leggen!

Vibrant Glamour Tea Tree Anti-Acne cream textuur

Ik heb hem nog maar net, dus ik weet niet of hij ook echt anti-acné is en helpt tegen onzuiverheden. Mochten je dat willen dan kan ik daar later nog wel een update over geven.

De Vibrant Tea Tree Anti-Acne Cream kost bij SkinPlus+ € 19,95 voor 30 gram). Ik was dus benieuwd of ik hem ook op eBay of AliExpress zou kunnen vinden. En ja hoor, dat was geen probleem! Het prijsverschil met eBay (bovenste foto) of AliExpress (onderste foto) is zeer groot te noemen zoals je in onderstaande foto’s kunt zien. En beide met gratis verzending naar Nederland!

vibrant tea tree anti-acne creme ebay
vibrant tea tree anti-acne creme aliexpress

De prijs van SkinPlus+ zou eventueel gerechtvaardigd zijn als het product ook door henzelf verstuurd zou worden. En dan ook met de zorg die je mag verwachten van een webshop zodat het product onbeschadigd aankomt binnen een aantal dagen. Maar nu vraag ik me af waarom ik dit niet gewoon op eBay of AliExpress heb besteld.

24K goud collageen peel-off gezichtsmasker

Het tweede van de skincare producten van SkinPlus+ wat ik graag wilde proberen was dit peel off gezichtsmasker. Maar niet zomaar één, maar een gouden masker! De tube die in het beschadigde doosje zat was gelukkig wel nog heel.

SkinPlus+ Peel-Off Masker goud 24k China

Ook hierop is weer in gebrekkig Engels te vinden wat het voor product is, hoe je het moet gebruiken en wat het zou moeten doen voor je huid.

Peel Off Mask Gold Collagen China SkinPlus+

Hij heeft verder een prima geur, zoals je mag verwachten van een verzorgingsproduct. Het peel off masker ruikt fris. Het heeft een gel-achtige structuur en ziet er ook uit als gel, maar dan met hele kleine gouden deeltjes erin!

Swatch textuur gouden peel off mask SkinPlus+ China

Ik heb hem alleen even een klein beetje geprobeerd, maar nog niet zoals zou moeten. Ik kan je dan ook nog niet vertellen wat het masker doet en of het echt een peel-off masker is! Om echt een gouden gezicht te krijgen moet je volgens mij wel een dikke laag opdoen. Want als je de gel uitsmeert blijft er weinig zichtbaars meer over van de gouden deeltjes.

Het masker kost bij SkinPlus+ € 29,95 voor 60 gram (en dat is geen grote tube, maar opzich prima voor een masker). Ook dit product is véél goedkoper te vinden op eBay (eerste foto) en op AliExpress (tweede foto. daar kost hij rond de € 2,50).

Peel-off masker 24k goud ebay
Peel-off masker 24k goud aliexpress

Tsja, zoals je ziet komen ook de wat meer negatievere reviews gewoon online op deze beautyblog! Ik voel me toch wel enigszins afgezet, maar ik neem het vooral mezelf kwalijk. Ik heb niet verder gekeken dan mijn neus lang was en gewoon deze skincare producten bij SkinPlus+ gekocht. Doe dus altijd even onderzoek als je nieuwe producten wil kopen bij een webshop. Misschien kun je de producten ergens anders wel goedkoper, sneller of beter krijgen!

Dit artikel bevat geen gesponsorde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top