Sleek i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette

Mijn eerste ‘echte’ oogschaduwpalette was het Sleek i-Divine Original palette. Járen geleden kocht ik hem en wat was ik er blij mee! Het pigment was, in vergelijking met wat ik toen kende, supergoed. In dit artikel laat ik je het Sleek i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette zien!

Sleek i-Divine Au Naturel mineraal oogschaduwpalette doosje

Inmiddels heb ik wat meer ervaring met oogschaduw van verschillende merken, maar Sleek Makeup heeft altijd nog een plekje in mijn hart. Naast talloze andere merken, dat dan weer wel. Gedurende de jaren kocht ik meer Sleek paletten, Au Naturel is mijn vierde in totaal.

De doosjes zijn gedurende de jaren ongeveer hetzelfde gebleven. Matzwart met glanzende letters aan de bovenkant (alleen nu wat kleiner dan vroeger). Ik vind ze heel classy! Het enige nadeel is dat ze er allemaal hetzelfde uitzien en je ze dus moet openen (of op de achterkant moet kijken) om te zien welke variant je te pakken hebt.

Sleek i-Divine oogschaduwpalette Au Naturel

Aan de binnenkant is wel wat veranderd. Op het begin hadden ze de pans met oogschaduw namelijk een wat grovere patroon met vierkantjes erin (zie ook dit artikel met het Sleek i-Divine Original palette). Ik vind het wel jammer dat die verdwenen zijn, want ze waren echt karakteristiek voor Sleek Makeup oogschaduw. Maar ze zullen wel hun redenen hebben gehad om dat te doen.

Het Au Naturel palette heeft zoals gewoonlijk twaalf kleuren. Zoals je al kon zien op het doosje zijn het allemaal naturel tinten. Van licht naar donker, zodat je er wel alle kanten mee op kunt. Het palette heeft 8 matte oogschaduws en vier kleuren zijn shimmery.

Sleek Makeup iDivine oogschaduwpalette aardetinten au naturel

Au Naturel swatches en ooglook

Hieronder kun je de swatches zien. De lichte, matte tinten swatchen niet allemaal heel goed en ook de zwart en donkerbruin ernaast valt me een beetje tegen. Maar de shimmers zien er echt heel mooi uit! In het echt nog mooier dan op de foto’s.

Sleek Makeup i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette swatches
Sleek Makeup i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette swatches shimmers

Ik vind de champagnekleur en de rode shimmer het mooiste! Ik kon natuurlijk niet wachten om een ooglook met dit palette te maken, dus dat heb ik meteen gedaan. Hieronder zie je het resultaat (de glitters in deze look komen niet uit het palette, net als de eyeliner die van Catrice is).

Sleek Makeup i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette ooglook

Meer informatie

Alle producten van Sleek zijn cruelty-free. Sleek Makeup is in Nederland in een aantal winkels te koop, maar je kunt de paletten ook kopen bij webshop Anvy.nl. Het Sleek i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette kost daar € 10,99.

— Meer van Sleek Makeup zien? Bekijk hier de Sleek Matte Me liquid lipsticks! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

5 reacties op “Sleek i-Divine Au Naturel oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top