Sleek Matte Me liquid lipsticks

Al vaker zag ik de Sleek Matte Me liquid lipsticks voorbij komen, met meestal positieve reviews. Tijd om deze bestsellers van Sleek zelf eens uit te proberen!

Op de foto hierboven zie je de twee kleuren die ik heb. Een fullsize van Shabby Chic en een mini in de kleur Rioja Red. Beide hele mooie tinten voor op je lippen. Ook de verpakkingen zien er mooi uit. De vierkante vorm vind ik een pluspunt, want ronde lipglosses rollen altijd snel weg. De classy matte dop maakt het geheel mooi af. Kijk snel verder om meer van deze producten te zien!

Deze ultra smooth matte lip creams hebben een fijne sponsapplicator om aan te brengen. Het is een applicator die je bij veel lipglosses en liquid lipsticks ziet.

De applicator van de mini-versie is net zo groot als de fullsize. Hij leek me wel wat lastiger aan te brengen door de kleinere dop, maar eigenlijk ging het verrassend genoeg probleemloos! Je kunt best nauwkeurig werken met deze applicators, al blijft het natuurlijk altijd opletten.

Beide versies van de liquid lipstick geven op de swatches op mijn arm veel pigment af, zoals je hier onder kunt zien. Dit beloofde wat voor de lipswatches!

Shabby Chic

Ik dacht in eerste instantie dat Shabby Chic wat meer nude zou zijn, maar het is echt een mauve tint. Ik vind het een hele mooie kleur voor de herfst!

Het pigment van deze liquid lipstick is uitstekend, hij is heel goed dekkend in 1 laag. Zoals de naam al doet vermoeden droogt hij mat op en daardoor oogt het wat natuurlijker vind ik. Erg mooi! Verder is hij makkelijk aan te brengen en als hij eenmaal opgedroogd is, blijft hij goed op zijn plek! Verwijderen gaat het beste met een goede make-up remover op oliebasis, heb ik gemerkt.

Rioja Red

Rioja Red is een mooie diepe tint rood die wat mij betreft zeer geschikt is voor kerstmis! Dat is wel het ultieme moment voor rode lippen.

Het jammere van deze rode tint is dat hij niet meteen goed dekkend is in 1 laag. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes en blijft hij op sommige plekjes qua dekking een beetje minder. Wel blijft hij net als Shabby Chic goed zitten gedurende de dag en zijn je lippen wat lastiger schoon te krijgen.

Meer informatie

De Sleek Matte Me liquid lipsticks zijn er inmiddels in 20 kleuren. Ook is er een metallic variant in 8 uitvoeringen die je als finish kunt gebruiken. In Nederland zijn ze verkrijgbaar bij de wehop Anvy.nl, waar ze meer producten van Sleek Makeup verkopen. De Matte Me lipsticks (fullsize) kosten € 7,49 voor 6 ml.

— Meer van Sleek Makeup zien? Bekijk hier het Sleek Au Natural oogschaduwpalette! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Sleek Matte Me liquid lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top