Soda Makeup eyeliner en eyemarker

Sinds een paar weken verkoopt Kruidvat een nieuw make-up merk: Soda Makeup. Een merk wat bestaat sinds 2018 en waar ik erg benieuwd naar was! Vandaag laat ik je de Soda Makeup eyeliner en eyemarker zien.

Soda Makeup Kruidvat eyeliner eyemarker

De producten van Soda Makeup zien er erg vrolijk uit! Het hele merk straalt ‘zomer’ uit en de verpakkingen, namen en producten zijn dan ook in die stijl gemaakt. Vandaag een review van de #guyliner eyeliner en #makeitpop eyemarker.

Soda Makeup #makeitpop eyemarker

De Soda eyemarkers zijn er in totaal in 9 kleuren. Ik weet niet of ik ze ook alle 9 heb gezien in de winkel. Ik kocht in ieder geval de kleur 108 Barbie Girl. Op de verpakking lijkt het rood te zijn, maar het is een felle roze kleur (zoals de naam ook al doet vermoeden).

Soda Makeup Kruidvat eyemarker makeitpop stickers roze

In de verpakking zat ook een velletje stickers, erg leuk! Ik weet nog niet waar ik ze voor ga gebruiken, misschien komen ze van pas in mijn Bullet Journal. De eyemarker zelf is roze, de onderkant is felroze, wat de kleur van de marker aangeeft. Handig als je er meerdere hebt, dan is het in ieder geval herkenbaar.

De punt is zoals je verwacht van een marker, een stift. Ik heb hier niet heel goede ervaringen mee bij andere merken, dus ik was benieuwd of deze stift het beter zou doen!

Soda Makeup Kruidvat eyemarker roze punt

De swatches zagen er in ieder geval meteen goed uit. Je kunt dunne lijnen trekken en wat dikkere. Hij geeft genoeg kleur af met één streep. Onder aan dit artikel kun je de look zien die ik heb gemaakt met onder andere deze Soda eye marker! En daar vertel ik je ook hoe ik de marker in gebruik vond.

Soda Makeup Kruidvat swatch eyemarker 108 barbiegirl

Soda Makeup #guyliner eyeliner

Van de eyeliner heeft Soda momenteel 7 verschillende kleuren. Ik koos voor 103 Keith, een roze glitter eyeliner. Leuk om looks net die extra sparkle te geven!

Soda Makeup Kruidvat eyeliner guyliner keith roze glitter

De eyeliner zit in een doosje en is daarna ook nog eens gesealed zoals je op de foto hierboven kunt zien. Je brengt deze liner aan met een heel dun kwastje als applicator. Met wat oefening kun je daar ook redelijk nauwkeurig mee werken, ik vind dat meestal wel fijn.

Soda Makeup Kruidvat guyliner applicator

Afgaande op de swatches is dit een mooie topper voor eyeliner. Hij geeft een subtiele roze kleur, maar vooral een shimmery effect. Ik was erg benieuwd hoe deze tint zou staan op mijn ogen!

Soda Makeup Kruidvat eyeliner 103 keith roze glitter

Soda Makeup ooglook

Uiteraard heb ik een ooglook gemaakt met deze twee producten. Als basis heb ik overigens gebruik gemaakt van twee tinten uit het Soda Mermaid Eyes oogschaduwpalette. Dit is het eindresultaat:

Soda Makeup Kruidvat ooglook eyemarker eyeliner roze glitter

Al het roze wat je ziet is van de eyemarker, op mijn ooglid heb ik de glitter eyeliner eroverheen aangebracht. De eye marker heeft jammer genoeg mijn mening over dit soort applicators niet erg verbeterd. Het werkt fijn, tot de punt wat zwak of zacht wordt en daar niet echt kleur meer van af komt. Opzich is hij daarna nog prima om mee te werken (beter dan andere die ik heb getest van andere merken), maar de écht dunne lijnen zijn dan niet meer goed haalbaar.

De eyeliner zelf werkt prima. Zorg wel dat je basis goed droog is en dat je voldoende eyeliner op je applicator hebt zitten. Anders heb je kans dat je de onderlaag wegveegt.

Meer informatie

Deze Soda Makeup eyemarker en eyeliner zijn sinds kort verkrijgbaar bij Kruidvat. Ze kosten beide € 4,99 per stuk.

2 reacties op “Soda Makeup eyeliner en eyemarker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top