Soda Makeup oogschaduw en highlighter

Gisteren kon je al de Soda Makeup eyeliner en eye marker zien, vandaag is het de beurt aan de highlighter en oogschaduw palette!

Want ik kocht meer dan de twee producten in het andere artikel. De highlighters trokken mijn aandacht, net als de oogschaduwpalettes. Van beide kocht ik er één!

Soda Makeup Kruidvat oogschaduw palette highlighter

Soda #babygethigher pressed highlighter

Soda Makeup heeft drie pressed highlighters in haar assortiment. Ik koos voor nummer 102: #babygethigher. Hoe cute is deze verpakking!

Soda Makeup Kruidvat pressed highlighter wit roze

Ik koos deze vanwege de twee kleuren in dit palette, namelijk wit en roze. Meestal ga ik voor warmere tinten zoals goud of brons. Maar zilver / wit heb ik nog weinig. De combinatie met roze leek me erg leuk om eens uit te proberen!

Soda Makeup Kruidvat highlighter babygethigher
Soda Makeup Kruidvat close-up highlighter

Tijd voor swatches! De highlighter voelt fijn aan en geeft een mooie shimmer. Hij is niet oogverblindend en opvallend, maar dat hoeft voor mij ook zeker niet. Hieronder op de foto heb ik rechts geprobeerd om de twee kleuren te tonen, links zijn ze door elkaar gehaald.

Soda Makeup Kruidvat Baby Get Higher highlighter swatch

Ook door elkaar blijft het een koele highlighter. Onder aan dit artikel heb ik een ooglook gemaakt, waarbij ik ook deze highlighter draag.

Soda Mermaid Eyes oogschaduw

Omdat ik met mijn No Pan Left Behind challenge bezig ben, wil ik eigenlijk niet teveel oogschaduw kopen (ik ben benieuwd hoe lang ik dat volhoud, haha). Maar, ik heb een maas in de wet gevonden: palettes met 4 of minder kleuren doen nu niet mee (misschien dat ik dat later nog doe). Dus kocht ik niet één van de populaire grote oogschaduwpalettes van Soda Makeup, maar een quattro!

Soda Makeup Kruidvat Mermaid Eyes oogschaduw palette

Ook de quattro’s zijn er in drie varianten. Ik vond deze met blauw erin erg leuk, dus nam ik hem mee! Het is het Mermaid Eyes palette in 001. Hoe schattig is ook weer deze verpakking, let vooral ook het op het spiegeltje in de vorm van een schelp!

Soda Makeup Kruidvat letsbemermaids oogschaduwpalette

De kleurencombinatie van dit palette spreekt me aan, al draag ik niet vaak blauw. Ik probeer dat wat meer te doen en zo’n palette helpt me daar wel bij! Ik was bij de swatches vooral benieuwd naar de donkerblauw, meteen ook de enige matte tint in dit oogschaduw palette. De andere drie tinten hebben een lichte shimmer.

Soda Makeup Kruidvat oogschaduw palette mermaid zeemeermin blauw

De swatches vielen me niet tegen. De donkerblauwe was inderdaad de lastigste, maar is goed op te bouwen. Hieronder kun je de look zien die ik heb gemaakt!

Soda Makeup Kruidvat swatch mermaid eyes oogschaduw palette

Soda Makeup ooglook

Ik heb bij deze ooglook alle kleuren uit het Mermaid Eyes palette gebruikt. Ook pakte ik de Soda Makeup eye marker erbij. Naast het Soda Makeup oogschaduw palette heb ik ook de highlighter aangebracht.

Soda makeup kruidvat ooglook mermaid palette

Ik hou denk ik toch meer van warme highlighters. Deze geeft wel een hele mooie shine. De oogschaduw was gemakkelijk om mee te werken. Hij blend gemakkelijk en je kunt de kleuren ook goed opbouwen. Dit is vooral bij de donkerblauwe nodig.

Meer informatie

Soda Makeup is sinds een paar weken te koop bij Kruidvat. Het Mermaid Eyes oogschaduwpalette kost € 6,99 (16 gram), de highlighter (11 gram) haal je voor € 4,99 in huis.

2 reacties op “Soda Makeup oogschaduw en highlighter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top