Spectrum kwastenset voor oogmake-up

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe kwastenset. Ik gebruikte tot nu toe kwasten van eBay en de rosé gouden set van Boozyshop. Maar ik wilde wel eens wat anders proberen voor mijn oogmake-up en kwam toen deze kwastenset van Spectrum tegen!

Ik zag ze op Zalando, de kleur viel me meteen op in positieve zin. En toen ik wat reviews had gelezen op internet besloot ik ze te bestellen. Ze waren in de sale voor € 27,15 geloof ik, dus ik kon ze niet laten liggen.

Spectrum kwasten set oogkwasten make-up

Die kleuren zijn toch gewoon geweldig! Het enige nadeel ervan ondervond ik toen ik ze voor het eerst gebruikte bij deze kleurige ooglook: je ziet niet goed hoeveel oogschaduw er op de kwast zit doordat ze paars zijn. Dus een keer extra aftikken is aan te raden!

Spectrum makeup oogkwasten kwastenset

In deze Spectrum kwastenset zitten 8 oogkwasten. Een aantal shaders, een aantal blenders, verschillende maten. Ik ben er tot nu toe erg blij mee! Het grootste voordeel is nu misschien nog wel dat ik wat minder vaak mijn kwasten hoef te wassen. Al zijn het er wel meer geworden…

Deze kwastenset voor oogmake-up is gemaakt met synthetisch haar en Spectrum is een vegan en cruelty-free merk. Wat me opviel was dat de kwasten super zacht aanvoelen en fijn werken. Mijn favoriet tot nu toe is de A12, een kleine blending kwast. Het is de derde kwast van links / boven op de foto hieronder.

Kwasten set spectrum oogmakeup

Meer informatie

Ik heb gezien dat Spectrum allerlei leuke kwastensets verkoopt. Zo hebben ze Disney sets, een Mean Girls lijn en gemarmerde kwasten. Wat mij betreft een aanrader, ik ben er tot nu toe heel tevreden over.

Wat voor kwasten gebruik jij vaak? Heb je een favoriet merk of favoriete set?

Dit artikel bevat geen gekregen producten.

Tags: , , ,

3 reacties op “Spectrum kwastenset voor oogmake-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *