Stashpeek: blush collectie

In mijn vorige stashpeek artikel liet ik je al mijn roze nagellak zien. Het leek me leuk om nu een keer mijn blush collectie te tonen. Ik heb niet heel veel blushes, maar wel allerlei kleuren en soorten. Lees verder om ze te zien!

Het liefste gebruik ik gewoon poederblush, dus daar heb ik er veruit het meest van. Maar in mijn collectie bevinden zich ook enkele losse blushpoeders, cream blushes en zelfs een mousse. Hieronder heb ik ze allemaal bij elkaar op de foto gezet.

Blush collectie augustus 2019

Cream blushes vind ik niet zo heel fijn, ze lijken altijd net teveel kleur af te geven en ik krijg ze nooit goed in mijn huid ‘geblend’ (dus waarschijnlijk ligt het aan mij). Dezelfde moeilijkheden heb ik met de blush mousse die ik heb.
★ GOSH Natural Touch Cream Blusher in 005 Lusty Pink
★ TEEEZ in 110 Coral Sand
★ Etos Blush Mousse in 003, een bruine tint

Blush als losse poeder vind ik opzich niet heel lastig in gebruik, maar het is niet altijd even makkelijk. Zeker niet om mee te nemen of ‘even snel’ aan te brengen. Ik heb twee varianten:
★ FreshMinerals in 905510 Pink Glow, een minerale losse poederblush. Deze heeft een ‘ingebouwde’ applicator om aan te brengen dus is wat handiger in gebruik dan normale losse poeders.
★ Lumiere S&B Bar blush in Apricot, een mooie lichtbruine kleur, maar ik gebruik hem eigenlijk nooit omdat het zo’n klein potje met los poeder is.

En als laatste dan het grootste gedeelte van mijn blush collectie: de blushes in poedervorm:
★ Sephora in Raspberry Sheen No. 12, een hele mooie glitterige kleur!
★ Illamasqua in Morale, heel fel roze. Mooi bij de juiste gelegenheid.
★ Elf blush in Coy, mijn favoriet in de wintermaanden omdat hij wat donkerder is en toch een neutrale kleur heeft.
★ Catrice Mineral Soft Powder Rouge in 110 Coral Sand, deze heeft een licht kleur en is niet heel zichtbaar vind ik.
★ Etos Baked Blush in 4138-002 (geen naam, wat een gemiste kans), dit is de donkerdere koraalkleur met mooie shimmers. Mijn favoriet voor in de zomermaanden.
★ Etos Baked Blush in 4138-001, een mooie shimmery roze kleur. Misschien wel iets te roze voor mij.

Ik draag niet iedere dag een full face of makeup, en dus ook niet iedere dag blush. Maar met de diversiteit aan kleuren die ik heb kan ik wel altijd afwisselen. Al heb ik natuurlijk toch wel mijn favorieten zoals je hierboven ook hebt kunnen lezen.

Wat is jouw favoriete blush?

Eén reactie op “Stashpeek: blush collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top