Stashpeek: groene nagellak

Vandaag weer een kijkje in mijn nagellakcollectie! Ik liet jullie eerder al mijn roze lakjes zien, vandaag is het tijd voor de groene nagellak.

Ik heb veel uiteenlopende kleuren groen, ik vind het leuk om wat te kiezen te hebben. Daarbij is het voor nailart handig dat je verschillende tinten hebt zodat je altijd iets anders kunt maken. De nieuwste nagellakken zijn van Essence (42 Everybody Say Yeah), dit is ook meteen mijn favoriet, en de donkere van Catrice (ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now).

Stashpeek groene nagellak collectie van OPI, Catrice, Illamasqua, TEEEZ, Essence en meer

De nagellak die ik het minste (nooit?) pak is de felle neongroene lak bovenaan de foto. Ik weet niet precies van welk merk deze is, of waar ik hem gekocht heb. En dat maakt verder niet uit, maar hij is ook nog eens bijzonder slecht dekkend. Voor nailart dus al niet handig en ik wil ook niet vier of vijf lagen hoeven aan te brengen. Deze staat dus achteraan in mijn nagellaklade.

Voor de liefhebbers nog even alle lakjes op een rijtje, ongeveer van links naar rechts, van boven naar beneden:

 • Trind CC142
 • Pupa Magnetic nail polish
 • Onbekend: 129 Ultra Green
 • Etos Long Lasting lak (zonder nummer / naam)
 • Essence 03 Exits On Your Right (Limited Edition)
 • Catrice 250 I Sea You!
 • OPI Crackle lak Shatter the Scales
 • Illamasqua Nomad
 • TEEEZ Big Apple
 • Essence 42 Everybody Say Yeah
 • TEEEZ Free 06
 • Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now
 • Rimmel London 60 Seconds 835 Bright Back At You
 • MNY nr. 753
 • OPI Fly (Nikki Minaj collectie)
 • Catrice 600 After Eight

Wat is jouw favoriete tint groen? Draag je vaak groene nagellak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top