Stashpeek: roze nagellak

Vandaag een kort artikel: ik laat een deel van mijn collectie nagellak zien, in dit geval mijn roze nagellak. Ze staan bijna allemaal op deze foto, een stuk of 5 pasten er niet op.

Ik ben niet héél merkvast als het op nagellak aan komt, als zijn er wel een aantal merken die vaker in mijn nagellakcollectie terugkomen. Bij de roze nagellak zie je dat ook al: veel van Catrice, Essence en Trind.

Roze nagellak collectie stash

Verder zit er nagellak bij van Essie, Etos, Meeki, Rimmel, Pupa, China Glaze, OPI, Wet ’n Wild en Deborah Lippmann.

De kleuren variëren van licht naar donker, met of zonder glitter. Ik heb graag wat om uit te kiezen! En ook voor nailart is het handig om een wat uitgebreidere collectie te hebben. Zo kon ik ook de gradient nailart maken die al eerder op mijn blog voorbij kwam.

Welke kleur roze vind jij het mooiste? Hoeveel roze tinten zitten er in jouw collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top