The Beauty Dept. haarmasker Action

In mijn plaatselijke Action zie ik steeds vaker verzorgingsproducten van The Beauty Dept. Ik werd nieuwsgierig en besloot wat items mee te nemen. Vandaag lees je in dit artikel over dit Hot Hair Treatment & Cap Keratin haarmasker van Action!

Keratin haarmasker action The Beauty Dept.

Het merk zei me verder niets, maar een haarmasker vind ik meestal wel fijn. Ik heb eerder van het zilver haarmasker van Action geprobeerd en die beviel opzich prima. Dit masker van The Beauty Dept. was er in drie soorten: Coconut (verzorgend en herstellend), Argan (verstevigend en geeft volume) en Keratin (verzachtend en anti-pluis). Ik koos de laatste, want mijn haar kan wel wat anti-frizz gebruiken af en toe!

In de verpakking zitten twee ‘delen’, dus ik dacht in eerste instantie dat ik twee maskers kocht. Maar toen ik eens goed keek bleek aan de ene kant het masker te zitten, en aan de andere kant de ‘hair cap‘ die je over je haar doet om het te laten intrekken.

Action haarmasker Hot Hair Treatment & Cap Keratin

Op de achterkant van de verpakking vindt je informatie over het keratine haarmasker zoals de ingrediënten en het gebruiksadvies. Dit zijn de stappen:

  1. Leg het masker een aantal minuten in warm (ca. 40 graden) water.
  2. Breng het masker aan in je gewassen haar.
  3. Laat het, met de hair cap erover, 20 minuten intrekken.
  4. Spoel het masker uit je haar.
Gebruiksadvies Keratin Hot Hair treatment masker Action

Terwijl ik douchte lag het masker in een bakje in de douche met warm water van ongeveer 40 graden. Ik heb dun haar, dus aan het einde van mijn douchebeurt heb ik mijn haren wat afgedroogd en kon ik het masker meteen op mijn haar aanbrengen. Vervolgens heb ik het 20-25 minuten in laten trekken met de charmante kap op mijn hoofd.

Cap haarmasker Keratin Action

Resultaat van het Action haarmasker

Ik heb na het uitspoelen van dit masker geen last gehad van irritaties of andere negatieve dingen. Mijn haar voelde heerlijk zacht aan, wat ik een fijn gevoel vond. Ik weet niet of ik het masker heel vaak zal kopen en gebruiken, want met een conditioner bereik ik zo ongeveer hetzelfde resultaat. Maar het was leuk om eens zo’n Action haarmasker van The Beauty Dept. te proberen!

Meer informatie

Dit haarmasker is verkrijgbaar in drie soorten bij je plaatselijke Action. Ik betaalde er een paar weken geleden € 1,19 voor, maar op de website staan ze voor € 1,29 per stuk.

Gebruik jij wel eens zulke haarmaskers?

4 reacties op “The Beauty Dept. haarmasker Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top