The Body Shop Aloe producten || Review

Eén van de fijnste ingrediënten voor verzorgingsproducten blijft toch wel Aloë Vera, als je het mij vraagt. In dit artikel laat ik je dan ook met veel plezier drie producten uit The Body Shop Aloe productlijn zien! Kijk dus snel verder voor meer informatie over de Soothing Cream Cleanser, Soothing Toner en Multi-Use Soothing Gel!

The Body Shop Aloe gezichtsverzorging - review

The Body Shop Aloe productlijn

De producten in de Aloe productlijn van The Body Shop hebben in ieder geval één ding gemeen: Aloë vera is het hoofdingrediënt! Voor de grotendeels natuurlijke producten wordt gebruik gemaakt van aloë vera uit het Community Fair Trade programma in Mexico.

Andere overeenkomsten zijn natuurlijk dat alle producten dierproefvrij zijn en geschikt voor veganisten. Dat geldt overigens niet alleen voor de Aloe producten, maar voor het gehele assortiment van The Body Shop.

De Aloe productlijn bestaat (momenteel) uit zeven producten én een giftset:

  • Soothing Day Cream
  • Soothing Night Cream
  • Caring Roll-On Deodorant
  • Soothing Cream Cleanser
  • Calm Hydration Sheet Mask
  • Soothing Toner
  • Multi-Use Soothing Face & Body Gel

In dit artikel zie je drie producten voorbij komen: de Cream Cleanser, Toner en Multi-Use Soothing Gel van deze heerlijke kalmerende en verfrissende lijn.

Soothing Cream Cleanser | € 14

Belangrijk is om de huid regelmatig (twee keer per dag) te reinigen met een cleanser die mild is voor de huid, maar wél goed zijn werk doet. Met beide criteria zit je goed bij de Aloe Cream Cleanser van The Body Shop. Door de samenstelling is hij ook geschikt voor de gevoelige huid en tegelijkertijd effectief in het reinigen, zonder je huid uit te drogen.

TBS Soothing Cream Cleanser - review

Deze reinigingsmelk bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, natuurlijk is aloë vera er daar één van. De cream cleanser heeft helaas niet de typische frisse aloë vera geur, de subtiele, neutrale geur die hij wél heeft is niet storend wat mij betreft.

Textuur The Body Shop Aloe cream cleanser - review

Je brengt wat van de reiniger aan op je huid en masseert het in. Vervolgens neem je het af met een wasbaar katoenen wattenschijfje en/of spoel je jouw gezicht af met water. Daarna voelt je huid heerlijk schoon aan en is hij klaar voor de volgende stap in je skincare routine: de toner!

Soothing Toner | € 14

De Soothing Toner in deze productreeks bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Net als de andere producten is ook de toner geschikt voor de gevoelige huid. De items zijn mild voor de huid en bevatten geen van alle parfum of andere geurstoffen.

TBS Soothing Toner - review

Door de toner met Community Fair Trade-aloë vera te gebruiken zorg je ervoor dat de laatste restjes vuil en make-up volledig van je huid verwijderd worden. Je huid zal heerlijk fris en kalm aanvoelen!

Na de toner kun je de The Body Shop Aloe Day of Night Cream aanbrengen voor een optimale verzorging van je huid.

Multi-use Soothing Gel | € 21

Heeft je huid tussendoor wat extra vocht nodig? De Multi-Use Soothing Gel is bedoeld voor zowel je gezicht als je lichaam. De gevoelige, vochtarme huid kan hier veel baat bij hebben!

TBS Multi-Use Soothing Gel for Face & Body - review

Ook deze gel bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. De textuur is inderdaad zoals een gel: transparant en goed te verdelen over de huid. Je kunt hem op je hele lichaam gebruiken. Kom in je gezicht niet te dicht bij je lippen en ogen.

Textuur The Body Shop Aloe multi-use soothing gel - review

Vooral in de zomer voelt deze soothing gel heerlijk fris aan terwijl hij de huid voorziet van de nodige hydratatie. Heerlijk na een dagje zon bijvoorbeeld! Maar laten we niet vergeten dat je huid in de herfst en winter ook vaak wat extra vocht kan gebruiken, dus ook daarbij komt de gel goed van pas.

Meer informatie

De Aloe producten zijn natuurlijk verkrijgbaar via The Body Shop website en de fysieke verkooppunten. Alle producten uit deze lijn zijn vegan en voor het grootste gedeelte gemaakt van natuurlijke ingrediënten. The Body Shop is sterk tegen dierproeven. Daarbij zijn alle producten gemaakt van gerecycled materiaal en ook weer te recyclen na het laatste gebruik.

In dit artikel zag je de volgende producten:

Ben je ook fan van aloë vera in verzorgingsproducten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 3 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

The Body Shop banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top