The Body Shop Full Flowers Parfum

Naast verzorgingsproducten heeft The Body Shop al jaren verschillende geurtjes in haar assortiment. De laatste toevoeging zijn vier zogenaamde Full Flowers Eau de Parfums waarbij The Body Shop gebruik heeft gemaakt van geuren uit de natuur. Drie ervan probeerde ik uit, dus kijk snel verder!

Full Orange Blossom perfume TBS

The Body Shop Full Flowers Fragrance Collection

De vier nieuwste geurtjes zijn gemaakt met bloemen als basis. Iedere geur is ontwikkeld om een bloem te ruiken die in volle bloei staat.

Je hebt momenteel keuze de volgende bloemengeuren:

  • Full Iris
  • Full Orange Blossom
  • Full Rose
  • Full Ylang Ylang

Sinds december 2023 is er een vijfde geur aan het assortiment toegevoegd: Full Magnolia! Volg de link voor meer informatie.

Full Iris herken je aan de donkere paarse flacon en heb ik niet uitgeprobeerd. De andere drie geuren zie je in dit artikel voorbij komen.

The Body Shop Full Flowers Eau de Parfum

Alhoewel ze allemaal een andere geurnoot hebben, hebben de vier parfums ook veel overeenkomsten. Alle Full Flowers Parfums zijn genderloze geuren. Ze hebben een vegan formule (gecertificeerd door The Vegan Society) en bestaan voor minstens 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

The Body Shop Full Flowers Parfum in gebruik

Deze The Body Shop Full Flowers parfums zitten in een flacon van gerecycled glas. Die kan in de glasbak als hij leeg is. De dop bestaat uit de hernieuwbare materialen kurk en hout. Samen met de spraykop mag die bij het restafval.

Kleurrijke glazen parfumflacons met houten dop

Hieronder lees je meer over iedere afzonderlijke geur.

Full Orange Blossom Eau de Parfum | € 49

In deze parfum wordt (natuurlijke) absolue van oranjebloesem gemengd met bergamot en vetiver. Samen zorgen ze voor een frisse, citrusachtige geur met waar af en toe het houtachtige van de vetiver doorheen komt. De bloemknopjes van de oranjebloesem worden met de hand geplukt in de zuidelijke Nijlregio in Egypte.

The Body Shop Full Orange Blossom vegan parfum

Hij heeft iets kruidigs, zwaars in zich wat ik niet meteen had verwacht. Als je hem opspuit overheersen uiteindelijk de frisse en bloemige noten.

Full Rose Eau de Parfum | € 49

Het Full Rose parfum van The Body Shop ruikt zoals je verwacht van een geur met deze naam. De rozengeur is erg overtuigend, daarnaast kun je geraniums en kardemom bespeuren in deze bloemige geur.

The Body Shop Full Rose vegan parfum

Volgens mij is het bij rozengeur een kwestie van ‘houden van’ of ‘niet houden van’. Ik val in de laatste categorie waardoor dit parfum niet echt aan mij besteed is. Wel kan ik merken dat er aandacht is besteed aan de melange van geuren en dat je hem ook lang kunt blijven waarnemen.

Houd jij dus wél van de geur van rozen? Dan is dit een aanrader!

Full Ylang Ylang Eau de Parfum | € 49

Het derde Full Flowers parfum heeft een basis van Ylang Ylang. De kleine witte bloemen worden met de hand geplukt in Madagaskar waarna de natuurlijke essentiële ylang-ylangolie eruit wordt geëxtraheerd.

De geur wordt afgemaakt met kruidige zwarte peper en zoete, romige vanille.

The Body Shop Full Ylang Ylang vegan parfum

De geur van Ylang Ylang is erg fris en bloemig waardoor dit mijn favoriet van deze drie parfums is. Voor alle drie de geuren geldt dat ze een krachtige spray hebben die ver reikt. Je hoeft maar enkele keren te sprayen om je de rest van de dag geen zorgen meer te hoeven maken over je parfum!

In deze Instagram Reel zie je nog een keertje!

Meer informatie

De Full Flowers Eau de Parfums koop je natuurlijk bij The Body Shop. Alle vier de geuren hebben dezelfde prijs: € 49 voor een flacon van 75 ml. Hieronder vind je linkjes naar de specifieke geuren waar je momenteel uit kunt kiezen:

Deze parfums zijn vegan (gecertificeerd door The Vegan Society) en bestaan voor minstens 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

— Ook The Body Shop Limited Editions van de zomer van 2023 ruiken heerlijk! Je leest er meer over via de link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

The Body Shop banner

Eén reactie op “The Body Shop Full Flowers Parfum

  1. Lijken me heerlijke geuren voor de lente! Ben het meest benieuwd naar Full Orange Blossom. Geuren waar oranjebloesem in verwerkt is vind ik over het algemeen heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top